KNMV

Mobiele app

Een béétje motorrijder heeft tegenwoordig de passen-app van de KNMV, ontwikkeld door Infi, op zijn mobiel. De KNMV is Nederlands grootste motorrijdersclub. Ruim 100 jaar behartigen zij de belangen van motorrijders in Nederland.

Alle motorrijders aan de app
Zo geeft de organisatie licenties af voor motorsportevenementen, biedt hulp bij motorpechservice en kan je er een motorverzekering afsluiten. Voor de meeste van deze zaken werkte de KNMV met plastic passen. Aan Infi de schone taak om deze te vervangen door een mobiele applicatie. In de applicatie worden alle mogelijke licenties opgenomen die de KNMV afgeeft.

Continue doorontwikkeling
We bouwden iOS en Android apps in ReactNative, waarmee je je licenties en lidmaatschappen kunt inzien. We zijn de app steeds aan het doorontwikkelen. Zo maken we het voor gebruikers mogelijk om ook makkelijker profielgegevens te wijzigen of hulp te vragen bij pech onderweg. We hebben gezorgd voor een API om de koppeling met bestaande systemen mogelijk te maken, gebouwd in .NET Core. Met behulp van Zabbix hebben we alles goed kunnen monitoren.

App = minder plastic
Met deze app hebben we de KNMV geholpen om de leden een veel modernere service te bieden én naast alle functionaliteiten zorgt de app ook voor minder plastic afval. Het scheelt de KNMV tienduizenden pasjes per jaar, en dat is goed voor het milieu en voor de portemonnee!

 

Make it real. Infi.

Andere klanten waar we voor werken

 • Elke.

  Webapplicatie

  Infi helpt Elke. met het bouwen van een platform voor apotheken. Zodat consumenten eenvoudig hulpmiddelen kunnen bestellen én laten bezorgen aan huis of afhalen via de apotheek. De controle over de hulpmiddelen is weer terug waar hij hoort… bij de consument!

 • SnappCar

  Mobiele app

  Met de SnappCar iOS-app vind je simpel en snel huurauto’s in jouw buurt. Stuur via de app een huurverzoek en betaal direct na acceptatie. Samen met SnappCar maakt Infi dit allemaal waar!

 • Briq Bookings

  Webapplicatie

  Briq Bookings bouwt aan een digitale doorbraak in de vrijetijdssector. Ze bieden een slim en compleet boekingssysteem. Niet alleen voor één attractie, maar over verschillende aanbieders heen. Infi helpt Briq met de ontwikkeling van hun software om nog meer aanbieders aan te kunnen sluiten, nationaal én internationaal!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.