Elke.

Webapplicatie

Infi helpt Elke. met het bouwen van een platform voor apotheken. Zodat consumenten eenvoudig hulpmiddelen kunnen bestellen én laten bezorgen aan huis of afhalen via de apotheek. De controle over de hulpmiddelen is weer terug waar hij hoort… bij de consument!

Download Elke case study

‘Wat ik ook fijn vind is dat ik continu met dezelfde mensen werk. Daar bouw je dan ook een band mee op. We hebben inmiddels aan een half woord genoeg, en dat is erg belangrijk!’

John Feimann - Medeoprichter Elke

Apothekersplatform: hulpmiddelen thuis bezorgd
Mede-oprichter John Feimann: “Het idee ontstond in 2018 en onze achterban van 50 zelfstandige apotheken was direct enthousiast. Met zo’n platform kun je als apotheker veel meer service bieden aan de consument én krijg je meer zelfstandigheid. Inmiddels zijn er 130 apotheken aangesloten. In 5 jaar willen we doorgroeien naar meer dan 300 apotheken met ruim 150.000 klanten.”
Elke. is een ambitieus project met enorme groeipotentie. De wereld van apotheken is ingewikkeld, met complexe werkprocessen en veel wet- en regelgeving. Kortom, een project waar we bij Infi graag aan werken.

Systemen koppelen
Bij de bouw van het platform was het cruciaal om alle apothekers-systemen naadloos te koppelen. Denk aan de mogelijkheid om patiëntendossier in te laden, bestellingen maken en inzien, voorraadbeheer en normgebruik, zodat duidelijk is wanneer de klant opnieuw mag bestellen. Maar ook het logistieke gedeelte: het bezorgen of afhalen via de apotheek. Precies zoals de consument het wenst – want de consument is steeds het uitgangspunt voor Elke..

Vast en vertrouwd team
Bij Infi vinden we het prettig als we elkaar regelmatig zien en spreken. Oók en vooral live. We werkten op vaste dagen voor Elke. en daarnaast spraken we John Feimann eens per week bij ons op kantoor. Omdat sommige zaken extra aandacht nodig hebben. John: “Wat ik fijn vind, is dat je bij Infi continu met dezelfde mensen werkt. Daar bouw je een band mee op. We hebben aan een half woord genoeg, en dat is erg belangrijk!” Eens.

Andere klanten waar we voor werken

 • Briq Bookings

  Webapplicatie

  Briq Bookings bouwt aan een digitale doorbraak in de vrijetijdssector. Ze bieden een slim en compleet boekingssysteem. Niet alleen voor één attractie, maar over verschillende aanbieders heen. Infi helpt Briq met de ontwikkeling van hun software om nog meer aanbieders aan te kunnen sluiten, nationaal én internationaal!

 • iChoosr

  Webapplicatie

  iChoosr regelt groepsaankopen voor bijvoorbeeld zonnepanelen of energie. Goed idee, hè? Infi ontwikkelde de maatwerk software-oplossingen om dit mogelijk te maken. Oók een goed idee.

 • Softbrick

  Webapplicatie

  Heb je je weleens afgevraagd hoe het werk van de medewerkers van de supermarkt bij jou om de hoek wordt ingepland en geregistreerd? De kans is groot dat dit gebeurt met behulp van de Workforce Management Suite van Softbrick.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.