Briq Bookings

Webapplicatie

Briq Bookings bouwt aan een digitale doorbraak in de vrijetijdssector. Ze bieden een slim en compleet boekingssysteem. Niet alleen voor één attractie, maar over verschillende aanbieders heen. Infi helpt Briq met de ontwikkeling van hun software om nog meer aanbieders aan te kunnen sluiten, nationaal én internationaal!

Naast een compleet boekingssysteem voor de aanbieders van activiteiten, bouwt Briq Bookings aan vrijheid voor de bezoeker. Zo kan de bezoeker in één keer een boeking doen voor een rondje karten, gevolgd door lekker wat eten in een restaurant, gevolgd door een film kijken in de bioscoop. Briq Bookings zorgt er vervolgens voor dat alles automatisch doorgegeven wordt aan de juiste aanbieders.

Infi & Briq Bookings

Omdat Briq Bookings hard wil groeien en doorontwikkelen aan hun platform, is een van onze teams mee gaan ontwikkelen met de developers die daar al aan de slag waren. Zo wordt er op alle onderdelen van het systeem samengewerkt, en bieden wij extra slagkracht aan Briq Bookings. Daarnaast wordt er veel kennis uitgewisseld tussen de verschillende teams, waar iedereen weer van leert.

Recent werk van Infi voor Briq Bookings

Als eerste hebben we Briq Bookings geholpen met het internationaliseren van hun platform. Dit betekent niet alleen dat het meertalig gemaakt moest worden, maar ook dat er ondersteuning voor meerdere valuta én tijdzones toegevoegd moest worden. Veel hiervan was wel al toegevoegd aan het beheersysteem, maar nog niet aan de systemen waar de aanbieders en bezoekers gebruik van maken.

Een van de andere grote dingen die we opgepakt hebben met Briq Bookings is het geautomatiseerd testen van het platform. Hierdoor worden eventuele problemen vaak al gevonden voordat het online beschikbaar komt, en het scheelt bij het testen een deel van de handelingen die altijd hetzelfde zijn. Dit zorgt voor minder problemen tijdens een nieuwe release, en het geeft de tester meer tijd om de moeilijkere processen goed aan de tand te voelen.

Daarnaast wordt er met alle teams hard gewerkt aan de integratie met partners. Deze partners bieden backoffice systemen aan de lokale aanbieders waarmee Briq Bookings vervolgens online kan koppelen, zodat er over meerdere aanbieders in één keer boekingen gemaakt kunnen worden. Want hoe meer aanbieders aangesloten zijn, des te meer keuze er is voor de bezoekers!

Make it real. Infi.

Het is fijn samenwerken met Infi. De developers hebben veel ervaring en ze dragen daarmee niet alleen bij aan de ontwikkeling van onze applicaties maar ook aan het kennisniveau van de teams. We merken op verschillende manieren dat de mensen van Infi oprecht betrokken zijn bij ons succes en dat merk je in de samenwerking. Ik kan Infi dan ook volmondig aanraden.

Floris Vlasveld– Head of Engineering Briq Bookings

Verder lezen?

Andere klanten waar we voor werken

 • iChoosr

  Webapplicatie

  iChoosr regelt groepsaankopen voor bijvoorbeeld zonnepanelen of energie. Goed idee, hè? Infi ontwikkelde de maatwerk software-oplossingen om dit mogelijk te maken. Oók een goed idee.

 • NLZIET

  Webapplicatie

  NLZIET vroeg Infi voor de bouw van de webapplicatie NLZIET.nl en de complete technische backend. NLZIET is online (live) televisiekijken zónder reclame. Alle tv-programma’s van de NPO, RTL en SBS op één platform. Infi maakte het technisch mogelijk!

 • Softbrick

  Webapplicatie

  Heb je je weleens afgevraagd hoe het werk van de medewerkers van de supermarkt bij jou om de hoek wordt ingepland en geregistreerd? De kans is groot dat dit gebeurt met behulp van de Workforce Management Suite van Softbrick.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.