Even voorstellen: Patricia

Jolanda Achter de schermen

Acht jaar geleden vertrokken als projectmanager, nu terug als onze nieuwe directeur. Met een dosis mensenkennis en werkervaring voelt het voor Patricia als thuiskomen. Welkom Patricia!

Je hebt al eerder bij Infi gewerkt hoe was dat?

Patricia:” Dertien jaar geleden heb ik met veel plezier vijf jaar bij Infi gewerkt. Een mooie club mensen met de liefde voor techniek. In de vijf jaar dat ik bij Infi werkzaam was, heb ik het zien groeien naar een bedrijf van 20 man, met mooie klussen voor leuke klanten. Na vijf jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging; een groter bedrijf met meer verantwoordelijkheid. Een volgende stap in mijn carrière. Binnen Infi konden ze deze stap wel begrijpen en ik ben met een goed gevoel weggegaan. No hard feelings.”

 

Wat heb je intussen gedaan?

Patricia: ‘’Ik ben begonnen als projectmanager bij en full service internetbureau. Al snel heb ik daar de stap gemaakt naar Business Unit Manager, met meer verantwoordelijkheden. Het was een mooie tijd waarin ik veel geleerd heb. Op een dag werd ik benaderd door Bol.com, voor de rol van manager IT. Een fantastische kans die ik niet kon laten liggen. Bol.com is een super leuk bedrijf, open en transparant, en het draait echt om de mensen. Een bedrijf met veel groeimogelijkheden, goede energie en waar iedereen vooruit wil. Dit was voor mij de eerste keer dat ik werkte bij een bedrijf dat zijn eigen product ontwikkelt. Het samen ergens voor gaan en het vieren van successen is iets wat ik bij bol.com erg kon waarderen.”

 

Wat heeft je doen besluiten om terug te komen naar Infi?

Patricia: ”Op een vrijdagmiddag zag ik een mail van Infi in mijn mailbox, waarin ze aangaven op zoek te zijn naar een nieuwe directeur. Ik werd meteen super enthousiast en dacht ‘wauw dat is een toffe job’, en een mooie kans. Infi heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart gehouden en ik ben het altijd blijven volgen. Ik heb altijd gedacht dat als er ooit een mooie kans komt om terug te gaan in een mooie rol dan zou ik dat zeker overwegen. En laten we eerlijk zijn directeur van Infi is natuurlijk een fantastische job”.

 

Hoe zie je Infi over vijf jaar?

Patricia:” Een organisatie met meerdere vestigingen, waarvan Infi Nijmegen de eerst volgende zal zijn. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat het DNA van Infi overal gelijk blijft en de liefde voor de mensen en techniek centraal blijft staan. Dat maakt het bedrijf tot een super fijn bedrijf om bij te werken. En natuurlijk blijven we onze klanten gelukkig maken met mooie projecten.”

 

Wat vind je mooi aan Infi?

Patricia: ”Bij Infi draait het om de liefde voor de techniek, en dat zie je terug in alles. We doen leuke dingen voor onze mensen, geven ze de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en bouwen daarnaast aan leuke projecten voor onze klanten. Binnen Infi heerst een familiegevoel, we zijn er voor elkaar, dat geeft verbinding.”

 

Heb je naast Infi nog tijd voor andere leuke dingen?

Patricia: “Jazeker, ik ben net begonnen met pianoles, ben graag buiten, hou van klussen en ben veel bezig met het opknappen van onze boerderij. Verder breng ik graag tijd door met mijn vriend en onze kids. Ik maak graag een lange wandeling in het bos met onze honden of fiets een rondje op de racefiets. Ik zit eigenlijk nooit stil want dat vind ik zo zonde van de tijd;-).”

Verder lezen?

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.