Heuvelman Staal

Webapplicatie

Heuvelman Staal is een in Veenendaal gevestigde staalhandel die voornamelijk staal levert aan afnemers in de Benelux en andere Europese landen. Naast het verkopen van producten zoals balken, buizen, en stafstaal, levert Heuvelman Staal ook verschillende services zoals het op maat zagen en conserveren van de producten.

Infi & Heuvelman Staal

Het terrein van Heuvelman Staal in Veenendaal beslaat bijna zes hectare. Verder zijn er opslagplaatsen in verschillende havens in de Benelux. Met de volumes staal die Heuvelman Staal conserveert, verkoopt, en zaagt, zitten handmatige foutjes in een klein hoekje. Door de grootte van de producten kunnen zulke foutjes vervelende gevolgen hebben. Door middel van automatisatie helpt Infi dit soort fouten te signaleren en te voorkomen.

Bouwen in Vue.js

Op verzoek van Heuvelman Staal heeft Infi een webapplicatie in Vue.js gebouwd om de medewerkers bij verschillende taken te ondersteunen. Hierdoor hoeft er minder handmatig werk te worden gedaan en is de administratie altijd up-to-date.

Geschikt voor handschoenen

Bij het design van de app is rekening gehouden met het feit dat de app soms door medewerkers met handschoenen aan bediend moet worden. De duidelijke interface en grote knoppen maken dit mogelijk. Dat is het voordeel van maatwerk!

Elk proces geautomatiseerd

De app heeft inmiddels ondersteuning voor verschillende processen. Zo zijn er modules voor het picken van orders, voor het zagen en stralen van producten. De laatste toevoeging is de telmodule, waarbij de voorraad geteld kan worden en eventuele problemen met de voorraad aangegeven kunnen worden. Medewerkers hoeven niet meer met pen en papier bij te houden welke balk geteld, gestraald, of gezaagd moet worden. In plaats daarvan kan elk product simpel en snel gescand worden, en wordt de administratie automatisch bijgewerkt.


Gebruikte technologie: VueJS, MEMOR-10 Handhelds (hardware), (koppeling met) ThinkWise.

Make it real. Infi.

Andere klanten waar we voor werken

 • Skinconsult

  Webapplicatie

  Als je een bodylotion, deodorant of make-up remover op de markt brengt, heb je Skinconsult nodig. In de conservatieve farmaceutische branche wil Skinconsult dé innovator worden. Aan ons de vraag om dat technisch mogelijk te maken!

 • Softbrick

  Webapplicatie

  Heb je je weleens afgevraagd hoe het werk van de medewerkers van de supermarkt bij jou om de hoek wordt ingepland en geregistreerd? De kans is groot dat dit gebeurt met behulp van de Workforce Management Suite van Softbrick.

 • NLZIET

  Webapplicatie

  NLZIET vroeg Infi voor de bouw van de webapplicatie NLZIET.nl en de complete technische backend. NLZIET is online (live) televisiekijken zónder reclame. Alle tv-programma’s van de NPO, RTL en SBS op één platform. Infi maakte het technisch mogelijk!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.