Couverts (nu: TripAdvisor)

Webapplicatie

Ondernemer Paul Wiertz had een geniaal idee, maar niet de technische kennis om het uit te voeren. Bij Infi wisten we daar raad mee. We ontwikkelden en bouwden een uniek reserveringsplatform voor restaurants: Couverts. Nu mainstream, maar toen een revolutie.

‘Infi heeft de technische groei van Couverts waargemaakt. Wat als een klein project begon, heeft zich ontwikkeld tot een groot platform. De mensen van Infi hebben de technische expertise en betrokkenheid in huis om te zorgen dat wij het maken bij onze klanten. Heel fijn!’

Max, Product Owner Couverts

Een revolutionair reserveringsplatform
Ineens kon iedereen thuis via dit platform heel eenvoudig een tafel boeken. Voor restauranteigenaars bood het ongekende commerciële kansen. In recordtijd werd Couverts, wie kent het niet, een groot succes. In 2016 werd het platform gekocht door IENS, tegenwoordig onderdeel van TripAdvisor. Couverts-oprichter Paul Wiertz: “Toen wij begonnen, stond het online reserveren bij restaurants in de kinderschoenen. Veel restaurants hadden niet eens een website. Wij zagen kansen en hebben gezorgd voor een complete kentering in het reserveren van restaurants. Ik ben enorm trots dat we daarin geslaagd zijn.”

Complexe software
Infi leverde het software development team, bestaande uit tien man. De uitdaging was in het platform de wensen van twee gebruikersgroepen te verenigen. Couverts moest het enerzijds voor consumenten mogelijk maken om eenvoudig en snel een restaurant in de buurt te reserveren; geholpen door ratings, online menukaarten en foto’s. Daarnaast was het voor restauranthouders cruciaal hun gasten zo efficiënt mogelijk te kunnen plaatsen om een optimale bezettingsgraad te krijgen.

Intensieve samenwerking
In negen maanden bouwden we deze mogelijkheden in de applicatie in. In een bijzondere, intensieve samenwerking. Zo hebben we ze het liefst. Bij Infi committeren wij ons aan jóuw doel. Het product wordt ook ons product, je uitdagingen zijn de onze. En dan zijn wij bij een topprestatie (zoals de verkoop van Couverts aan Tripadvisor) net zo trots als jij.

Make it real. Infi.

Andere klanten waar we voor werken

 • OpenCompanies

  Webapplicatie

  OpenCompanies geeft ondernemers snel inzicht in huidige en toekomstige zakenrelaties op web, mobiel of tablet. Infi maakt de technische ondersteuning en doorontwikkeling waar.

 • NLZIET

  Webapplicatie

  NLZIET vroeg Infi voor de bouw van de webapplicatie NLZIET.nl en de complete technische backend. NLZIET is online (live) televisiekijken zónder reclame. Alle tv-programma’s van de NPO, RTL en SBS op één platform. Infi maakte het technisch mogelijk!

 • Elke.

  Webapplicatie

  Infi helpt Elke. met het bouwen van een platform voor apotheken. Zodat consumenten eenvoudig hulpmiddelen kunnen bestellen én laten bezorgen aan huis of afhalen via de apotheek. De controle over de hulpmiddelen is weer terug waar hij hoort… bij de consument!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.