Software als een maatpak

Maatwerksoftware is bij ons ook echt maatwerk. Onze software past naadloos bij je organisatie, voelt comfortabel en is toekomstproof. Voor minder doen we ‘t niet.

We ontwikkelen slimme webapplicaties en mobiele apps die van jullie idee en organisatie een succes maken. Sinds 2003 doen we dat met een team van ruim 40 developers in Utrecht, Amsterdam en Nijmegen. Bij Infi werken onze strategen & nerds vanaf de start nauw samen met jullie product owners en beslissers.

Omdat we geloven dat duidelijke en directe communicatie een niet te onderschatten succesfactor is, koppelen wij heldere communicatiekracht aan onze liefde voor softwareontwikkeling. Hoe werken we? We denken kritisch met jullie mee, nemen zorgen uit handen en brengen je steeds op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen. We bouwen complexe webapplicaties óf we wijzen je op hoe simpel het kan zijn. Gewoon, precies wat je nodig hebt.

Bij Infi staan we aan jullie kant. Het is ons doel om te fiksen dat je organisatie de software krijgt die jullie nodig hebben om de wereld te veroveren. Níet om zoveel mogelijk geld aan jullie te verdienen. Twee van onze belangrijkste overtuigingen: ‘Je werkt met ons omdat je het wilt’ en ‘Wij liggen er net zo wakker van als jij, het is ook ónze software.’

Ons credo? ‘Put your money where your mouth is!’ Daarom werken wij op deze manier met je organisatie samen:

Alles is van jou.

Als je ergens voor betaalt, is het van jou. Daarom dragen wij het intellectueel eigendom van alles wat we bouwen over aan onze klanten: altijd en zonder voorbehoud.

Eén dag opzegtermijn.

Aan Infi zit je als organisatie nooit vast: wij willen dat jullie met ons werken omdat je het wilt, niet omdat het moet. Daarom hanteren we in al onze contracten 1 dag opzegtermijn. Zijn jullie klaar met ons, dan kun je morgen weg.

Proeftijd zonder risico.

Kiezen voor een softwarepartij is een hele stap: je vertrouwt je idee en soms je hele bedrijf toe aan een onbekende partij. Wat als het niet klikt? Daarom beginnen wij iedere samenwerking met een proeftijd. Als je na die periode geen klik voelt, gaan we uit elkaar. Je hoeft dan niets te betalen. Én je mag kosteloos alles houden wat we voor je hebben gebouwd.

Wij begrijpen je bedrijf en denken mee.

Om de beste software te bouwen, willen we een bedrijf tot op het bot leren kennen. Daarom noemen we onszelf ook wel nerds die kunnen communiceren. Omdat we professionals zijn die programmeren én alles over jullie business willen weten. Wij bouwen applicaties niet voor jullie, maar met jullie.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.