Software als een maatpak

Maatwerksoftware is bij ons ook echt maatwerk. Onze software past naadloos bij je organisatie, voelt comfortabel en is toekomstproof. Voor minder doen we ’t niet.

We ontwikkelen slimme webapplicaties en mobiele apps die van jullie idee en organisatie een succes maken. Sinds 2003 doen we dat met een team van ruim 40 developers in Utrecht, Amsterdam en Nijmegen. Bij Infi werken onze strategen en nerds vanaf de start nauw samen met jullie product owners en beslissers.

Omdat we geloven dat duidelijke en directe communicatie een niet te onderschatten succesfactor is, koppelen wij heldere communicatiekracht aan onze liefde voor softwareontwikkeling. Hoe werken we? We denken kritisch met jullie mee, nemen zorgen uit handen en brengen je steeds op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen. We bouwen complexe webapplicaties óf we wijzen je op hoe simpel het kan zijn. Gewoon, precies wat je nodig hebt.

Eigen IT-afdeling nodig

Als groeiende onderneming met ICT in het hart van jullie organisatie krijg je te maken met de vraag: hoe bouw ik mijn eigen IT-afdeling?’ Infi helpt daar graag bij. Sterker nog, we hebben van die uitdaging ons specialisme gemaakt. Onze teams helpen bij de opbouw van jullie IT-afdeling en leren jouw medewerkers alles over softwareontwikkeling. Zodat je het team krijgt dat je nodig hebt om de wereld te veroveren.

Agile samenwerken

Bij Infi zijn we niet van de klant-leverancier-kloof. De leukste manier om te werken is sámen. Wij nemen net zo veel verantwoordelijkheid als jullie voor het succes van een applicatie. We werken agile en als het kan op dezelfde locatie – al is het maar een dag per week. Die Infi-manier van (samen)werken is onderscheidend. En ja, ook dat is maatwerk.

Geïnteresseerd? Lees bijvoorbeeld onze case study over iChoosr of bekijk onze klanten.

Infi. Make it real.

Wij ontwikkelen webapplicaties op maat. Maatwerkapplicaties gebouwd door ambitieuze nerds die niet schrikken van uitdagende logica, complexe databases, datamigraties of betaalomgevingen. Ook verzorgen we hosting, onderhoud en support.

Softwareontwikkeling, ook voor de ontwikkeling van mobiele applicaties (apps), daar worden we gelukkig van. Native apps voor iOS en Android, maar ook voor mobiel gebruik geoptimaliseerde webapplicaties.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.