Een pdf viewer die 100% gebruik maakt van html, svg en css van een architectuur tekening

TallComponents

Webapplicatie

TallComponents maakt al jarenlang succesvol libraries waarmee .NET developers PDF-documenten kunnen maken, bewerken en tonen. Om hun producten aan te kunnen bieden aan een grotere groep ontwikkelaars, zijn ze nu aan het werk om een SaaS-platform te bouwen waarmee klanten online dezelfde mogelijkheden krijgen. Een online platform bouwen is echter iets anders dan een library die on-premise gebruikt wordt. Aan Infi de vraag of wij daarbij konden helpen.

“Infi brengt niet alleen de nodige technische kennis maar stroomlijnt ook het softwareontwikkelproces. Met name dat laatste heeft mij positief verrast.”

Frank Rem, eigenaar TallComponents

De kern-expertise van TallComponents is de kennis en het begrip van het PDF-formaat. Hun ontwikkelaars kennen dit formaat van binnen en van buiten en zijn prima in staat om die expertise te gebruiken om de features te bouwen die nodig zijn voor een SaaS-platform. Echter bij een SaaS-platform horen ook taken en verantwoordelijkheden die voorheen altijd bij hun klanten lagen, zoals het inrichten en monitoren van de online omgeving, uptimegaranties en deployments van nieuwe versies. Deze taken heeft Infi op zich genomen. Frank Rem, directeur/eigenaar van TallComponents ziet dat Infi meer doet dan alleen software bouwen: “Infi brengt niet alleen de nodige technische kennis maar stroomlijnt ook het softwareontwikkelproces. Met name dat laatste heeft mij positief verrast.”

De ontwikkelaars van Infi hebben hun kennis van Microsoft Azure en DevOps gebruikt om het platform van TallComponents naar de Cloud te brengen. Voor het platform gebruiken we diverse onderdelen van Azure, zoals Web Apps, Blob Storage, Table Storage, Queues en de Docker registry. De deployment zelf is volledig geautomatiseerd met behulp van Terraform en build pipelines in Github Actions, zodat een nieuwe versie automatisch uitgerold kan worden.

Omdat de Infi-ontwikkelaars niet alleen kennis van Azure hebben, maar ook zelf programmeren, hebben ze daar waar nodig ook de software aangepast of uitgebreid en automatische tests toegevoegd. Infiërs zijn hier echte DevOps-ers: ze gebruiken hun development-vaardigheden om het operations-werk makkelijker te maken en omgekeerd. Inmiddels staat het platform en is het beheer en de ontwikkeling weer grotendeels in handen van TallComponents.

Behalve een cloud-platform wilde TallComponents ook frontend libraries maken voor React en Vue (later uit te breiden met andere populaire frameworks zoals Angular en Svelte) zodat het voor hun klanten nog makkelijk wordt om in onlineapplicaties en websites PDFs te kunnen maken, bewerken en tonen. Samen met de ontwikkelaars van TallComponents heeft Infi de architectuur voor deze oplossing neergezet en de benodigde componenten gebouwd. Tijdens de automatische build worden end-to-end tests uitgevoerd. Daarna worden de Vue en React packages gegenereerd en geüpload naar de npm package registry zodat ze meteen beschikbaar zijn voor download.

Een pdf viewer die 100% gebruik maakt van html, svg en css van een pdf formulier

Met behulp van de kennis en ervaring van Infi heeft TallComponents nu een oplossing gebouwd waarbij ze betrouwbaar hun SaaS platform kunnen uitbouwen en beschikbaar stellen aan de wereldwijde developer community.

Gebruikte technologie: .NET, Microsoft Azure, Github Actions, Docker, Terraform, StencilJS, React, Vue, Playwright. 

Make it real. Infi.

Nieuwsberichten over klantenwerk

Andere klanten waar we voor werken

 • Tracey

  Webapplicatie

  Tracey is hét dataplatform voor verzenden in e-commerce. Het integreert met veel verschillende vervoerders en systemen, en stelt zo hun klanten in staat om datagedreven beslissingen te kunnen maken en meer inzichten te krijgen in vervoerders en levermomenten.

 • Heuvelman Staal

  Webapplicatie

  Heuvelman Staal is een in Veenendaal gevestigde staalhandel die voornamelijk staal levert aan afnemers in de Benelux en andere Europese landen. Naast het verkopen van producten zoals balken, buizen, en stafstaal, levert Heuvelman Staal ook verschillende services zoals het op maat zagen en conserveren van de producten.

 • NLZIET

  Webapplicatie

  NLZIET vroeg Infi voor de bouw van de webapplicatie NLZIET.nl en de complete technische backend. NLZIET is online (live) televisiekijken zónder reclame. Alle tv-programma’s van de NPO, RTL en SBS op één platform. Infi maakte het technisch mogelijk!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.