CheapCargo.com

Webapplicatie

Bij CheapCargo.com werkt een gezamenlijk team van Infi en CheapCargo.com aan de doorontwikkeling van hun PHP platform en herimplementatie van onderdelen in Typescript op basis van het NestJS-framework. Samen bouwen ze aan een nieuwe, innovatieve prijscalculator die ervoor zorgt dat prijzen voortaan in milliseconden in plaats van seconden berekend kunnen worden.

CheapCargo.com is een online vergelijkings- en boekingsplatform voor transport dat gebruikers altijd de beste deal voor elke zending aanbiedt en waarmee je direct de verzending kunt regelen. Gebruikers kunnen met CheapCargo.com snel en voordelig pakketjes, pallets en documenten versturen naar Nederland, maar ook naar de hele wereld. CheapCargo.com werkt met de transportnetwerken van de bekende express- en pakketvervoerders, maar ook met zeevracht- en lucht vrachtexpediteurs – net wat het goedkoopste of het beste is in het geval van jullie zending! Zo zorgt CheapCargo.com ervoor dat allerlei mooie producten uit de Nederlandse industrie op de juiste tijd op de juiste plaats aankomen, op de juiste manier én tegen de juiste prijs.

CheapCargo.com weet precies hoe de transportmarkt werkt en had al een systeem staan. Toen dat systeem toe was aan een upgrade schakelden ze Infi in. Ze wilden hun uitgebreide domeinkennis en de specifieke kennis van hun IT-systeem combineren met meer brede, gedegen technische kennis. Onze Thomas was voor CheapCargo.com precies de juiste tech lead op de juiste plek: hij heeft alle benodigde IT-kennis in huis, maar kan ook bijzonder goed meedenken met de business.

Onder leiding van Thomas bouwt het gezamenlijke CheapCargo-Infi team nu verder aan de bestaande PHP website en worden onderdelen vernieuwd. Er is door Jelger in TypeScript op basis van het NestJS-framework een nieuwe module gebouwd, die de integraties met alle aangesloten vervoerders versimpelt. Thomas werkt samen met de lead developer van CheapCargo.com aan een nieuwe, innovatieve prijscalculator die ervoor zorgt dat prijzen voortaan in milliseconden in plaats van seconden berekend kunnen worden. Prijsberekeningen en prijsvergelijkingen zijn één van de belangrijkste onderdelen van de website – het bedrijf heet niet voor niets CheapCargo! Voor de klanten en medewerkers van CheapCargo.com is dit dus een cruciale verbetering.

In het algemeen is goede IT onmisbaar voor CheapCargo.com’s missie om zo veel mogelijk mensen zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. ‘Zonder Infi waren we niet zo ver geweest,’ zegt directeur André van CheapCargo.com, ‘de samenwerking is heel smooth en Infi werkt voor ons als een katalysator.’ Daar zijn we natuurlijk heel trots op! En zoals altijd leerden wij op onze beurt ook veel van onze klant. Heb jij er bijvoorbeeld weleens over nagedacht of je pallets met producten op elkaar kunt stapelen? En wist je dat er alleen in Nederland wel 40.000 vervoerders zijn? Met onze gebundelde kennis en kunde hebben we bij kunnen dragen aan het succes van een mooi bedrijf als CheapCargo.com, en dat is waar wij het voor doen!

Make it real. Infi.

Zonder Infi waren we niet zo ver geweest, de samenwerking is heel smooth en Infi werkt voor ons als een katalysator.

André Olde Hampsink, directeur CheapCargo.com

Wat we eerder schreven over CheapCargo.com

Andere klanten die we hielpen met applicatie vernieuwing

 • Luchtfoto van het kantoor van BAS World met hun voorraad vrachtwagens

  BAS World

  Webapplicatie

  BAS World veranderde, waardoor IT niet langer ondersteunend maar juist de kern is. Maar hun ontwikkelaanpak en projectmanagement waren al 10 jaar niet meer veranderd. Met deze uitdagingen kwamen ze bij Infi terecht.

 • Softbrick

  Webapplicatie

  Heb je je weleens afgevraagd hoe het werk van de medewerkers van de supermarkt bij jou om de hoek wordt ingepland en geregistreerd? De kans is groot dat dit gebeurt met behulp van de Workforce Management Suite van Softbrick.

 • Summit

  Webapplicatie

  Ben je de afgelopen jaren op een evenement, open dag of beurs geweest? Grote kans dat je ticket is gescand door software van Summit. In de evenementenbranche is veel aan het veranderen. Daarom vroegen ze ons om hulp.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.