VC Utrecht

Webapplicatie

Infi hielp de Vrijwilligerscentrale Utrecht met het automatiseren van hun beloningssysteem.

De Vrijwilligerscentrale Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit hun pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden zij het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met hun goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij hen terecht voor gratis workshops en advies (op maat). Ze waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand.

Infi en de VC Utrecht

Ons werd gevraagd om mee te denken met de Vrijwilligerscentrale over hun beloningspagina. Op deze pagina kunnen vrijwilligers en -organisaties een keuze maken uit de beschikbare bedankjes voor het doen van vrijwilligerswerk, zoals een rondvaarttocht door de Utrechtse grachten, kaartjes voor een wedstrijd van FC Utrecht of een gratis kopje koffie met gebak. Dit in het kader van de waarderingsmaand die VC Utrecht en de Gemeente Utrecht organiseren rondom de Nationale dag van de Vrijwilliger op 7 december.

Vorig jaar werden in één maand zo’n 1.200 aanvragen van vrijwilligers handmatig verwerkt door VC Utrecht. Infi heeft het bestaande systeem van code voorzien om de binnenkomende beloningsverzoeken automatisch te verwerken. Dat scheelt veel tijd, die nu in het coördineren van Utrechts vrijwilligerswerk gestoken kan worden!

Make it real. Infi.

Infi heeft voor ons in korte tijd een goed werkend webshop-systeem ontwikkeld waarmee we Utrechtse vrijwilligers kunnen bedanken voor hun inzet. We gaan hier vele mensen blij mee maken! En onszelf ook, want dit bespaart ons ontzettend veel tijd. Infi vertaalde onze wensen naar een product op maat. We zijn heel blij met het eindresultaat. Veel dank voor de prettige samenwerking!

Marthe Kolman - Vrijwilligerscentrale Utrecht

Relevante nieuwsberichten

Andere klanten waar we voor werken

 • Elke.

  Webapplicatie

  Infi helpt Elke. met het bouwen van een platform voor apotheken. Zodat consumenten eenvoudig hulpmiddelen kunnen bestellen én laten bezorgen aan huis of afhalen via de apotheek. De controle over de hulpmiddelen is weer terug waar hij hoort… bij de consument!

 • Briq Bookings

  Webapplicatie

  Briq Bookings bouwt aan een digitale doorbraak in de vrijetijdssector. Ze bieden een slim en compleet boekingssysteem. Niet alleen voor één attractie, maar over verschillende aanbieders heen. Infi helpt Briq met de ontwikkeling van hun software om nog meer aanbieders aan te kunnen sluiten, nationaal én internationaal!

 • Vrouw in het openbaar vervoer bekijkt de Gappie app op haar telefoon

  GVB App

  Mobiele app

  GVB is dé openbare vervoerder van Amsterdam. Elke dag maken ruim 700.000 reizigers gebruik van het OV. Veel van deze mensen maken gebruik van Gappie, de GVB-app gebouwd door Infi. Overigens is Gappie niet alleen voor Amsterdam: de app is door heel Nederland voor het OV te gebruiken!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.