Icons van smartphones met Infi en Bikkelhart logo

Bikkelhart 🧡 Infi

Jeroen Techniek

Met succesvolle samenwerking in het recente verleden en de nabije toekomst, kruipen Bikkelhart en Infi wat dichter tegen elkaar aan. We gaan zelfs op 21 mei een heuse mini-conferentie (intern) samen organiseren!

Tip! Dit bericht kun je ook teruglezen op het blog van Bikkelhart

Het (recente) verleden…

In 2020 hebben Bikkelhart en Infi samen mogen werken aan de nieuwe mobiele app voor de (reizigers van) de GVB. Een project waar we echt trots op zijn! Bikkelhart heeft het complete ontwerp gemaakt, waarna Infi in samenwerking het gebouwd heeft. De app is te vinden in de Android Play store en Apple’s App Store.

De samenwerking beviel goed. Naarmate we elkaar leerden kennen in dit project, wilden we ook nog meer weten over elkaar. Dus dat brengt ons bij…

Het heden!

Er zijn natuurlijk verschillen in het werk van designers en developers, maar er zijn ook overeenkomsten. Die verschillen en overeenkomsten kennen en begrijpen gaat ons nóg beter maken in ons werk, denken we.

Dus zijn we samen een miniconferentie gaan organiseren. Voor onze collega’s, door onze collega’s: praatjes van onze eigen mensen om elkaar beter te leren kennen. En break-outsessies tussendoor.

Als werktitel hebben we simpelweg “even” voor “BiFiDay” gekozen: gewoon wat letters van onze bedrijfsnamen samengevoegd. En zoals dat gaat met dergelijke werktitels voor interne dingen: het blijft plakken. Dus hebben we vrijdag 21 mei de eerste BiFiDay!

Om nog wat meer aan die samenwerking te snuffelen hebben we zelfs een BiFiDay website gemaakt, met sprekers en programma. Neem vooral eens een kijkje om te zien wat ons bezig houdt!

En dan kijken we natuurlijk nog verder, naar…

De (nabije) toekomst!

Binnenkort gaan we namelijk samen opnieuw aan de slag, voor een nieuw project. We hebben er in elk geval zin in. En binnenkort lees je over dat project natuurlijk meer op onze blogs en sites!

Wil jij onderdeel gaan maken van een van ons? We zoeken allebei altijd enthousiaste nieuwe collega’s! Kijk vooral eens op bikkelhart.com/vacatures of werkenbij.infi.nl.

Of wil je een web app of mobiele applicatie laten ontwerpen en (uit)bouwen? Neem dan vooral eens een kijkje op bikkelhart.com of neem contact op met Infi. Leuk als je wellicht ook onderdeel van onze gezamenlijke toekomst wordt!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.