Infi Bootstrap: lean van eerste idee naar eerste (web)app

Projecten

Wij beseffen ons maar al te goed hoe uitdagend het kan zijn om als startup met een beperkt budget en onder tijdsdruk van een idee een écht werkend product te maken. Daarom is er nu de Infi Bootstrap.

Infi Bootstrap

Wij hebben samen met onze slimste nerds een unieke springplank voor tech-startups ontwikkeld: de Infi Bootstrap. Met onze jarenlange ervaring staan wij voor gegarandeerd succes en zullen jouw startup samen met jou naar de top helpen. Het idee is simpel: wij bouwen op basis van jouw idee binnen een kort tijdsbestek en tegen vaste kosten een eerste versie van je product (webapplicatie of mobiele app). Dit product, het Minimum Viable Product (MVP), stelt jou als startup in staat om de markt te verkennen, je eerste omzet te genereren en te beslissen hoe je het product verder door wilt gaan ontwikkelen.

Hoe werkt de Infi Bootstrap?

Wij werken op basis van de Lean Startup-methode. Wij geloven er in dat wij een hecht onderdeel van jouw startup moeten worden. Wij nemen als technische partner de leiding en nemen al het technische werk op ons. Wij nemen je alle zorgen over ontwikkeling uit handen en werken nauw met je samen aan jouw toekomstvisie. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij jouw succes garanderen.

Van het eerste interactieontwerp tot het regelen van de hosting: gedurende een vaste periode werkt een vast multidisciplinair team op basis van Scrum samen met jou aan de verwezenlijking van jouw droom. Tijdens de ontwikkeling werken wij gezamenlijk op een locatie naar keuze. Zo word je actief bij elke stap in het proces betrokken en zal je nooit de grip op jouw visie verliezen.

Na een periode hard werken zetten wij samen met jou je Minimum Viable Product live. Maar daar houdt het natuurlijk niet op, dit is nog maar het begin! Wij groeien graag met jou mee en ontwikkelen dan ook met veel plezier jouw product met je door. Zo bouwen wij met elkaar een hecht en langdurig partnerschap op en kunnen wij samen nog succesvoller worden.

Wat kost dat?

Wij snappen dat geld een grote rol speelt als je net een nieuw bedrijf of project opstart. Maar maak je geen zorgen: omdat wij graag met jou een langdurig partnerschap aan willen gaan werken wij binnen de Infi Bootstrap tegen sterk gereduceerd tarief om zo ons gezamenlijk succes te kunnen garanderen.

In het kort

  • Binnen een vast tijdsbestek gegarandeerd een Minimum Viable Product (MVP);
  • Werken volgens de Lean Startup-methode en op basis van Scrum;
  • In hecht partnerschap samenwerken op een locatie naar keuze;
  • Infi is als technisch partner volledig verantwoordelijk;
  • Tegen vaste kosten, dus geen verrassingen achteraf;
  • Na lancering in partnerschap doorontwikkelen van je product.

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Of gewoon eens met elkaar sparren? Neem snel contact op met Dirk via 030 – 23 25 888 of stuur een mail!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.