Infi bouwt Android-app BeeldBellen voor FocusCura

Na de iOS-app heeft Infi nu ook de Android-app BeeldBellen voor FocusCura ontwikkeld. 

Iedereen brengt wel eens bezoek aan de huisarts, maar voor hulpbehoevende ouderen is dit lang niet altijd een eenvoudige opgave. FocusCura wil met technologische zorginnovaties ouderen en chronisch zieken zo lang mogelijk zelfstandig thuis laten wonen. De softwareontwikkelaars van Infi helpen daar bij.

BeeldBellen

In de BeeldBelApp ziet de patiënt een korte lijst van vooringestelde contacten, zoals een huisarts en de kinderen van de patiënt, met wie hij individueel kan videobellen met slechts een tik op het scherm. Ontwikkelaars Corné, Ely en Sander van Infi bouwden samen met OneShoe de BeeldBelApp die er mede voor zorgt dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen.

BeeldBel-app voor Android

De BeeldBelApp bestaat in verschillende versies. Twee jaar geleden bouwden we de iOS-app en recent hebben we de Android-app opgeleverd. Voor de native iOS- en Android-apps gebruiken we respectievelijk Objective C en Java om onze gebruikers de native ervaring te kunnen bieden die je van andere apps gewend bent.

Zo ziet de BeeldBelApp van FocusCura er voor Android uit:

4-inch_28iphone_529_-_screenshot_1 4.7-inch_28iphone_629_-_screenshot_2

Backend stack

Voor de nerds onder ons vertellen we ook graag hoe we de backend hebben opgebouwd. De backend stack bestaat onder andere uit C#, ASP.NET 5.0 en Entity Framework. Het wordt gehost op eigen, in Nederland gehoste, private servers waardoor we de volledige controle hebben en de privacy van onze gebruikers kunnen waarborgen.

Vervolg: nieuwe features & webapplicatie

Naast het toevoegen van nieuwe features in de apps van FocusCura zijn we op dit moment bezig met het bouwen van de webapplicatie. Hier hopen we te zijner tijd meer over te kunnen vertellen! Ook bouwt Sander aan een ondersteunend platform waar alle applicaties van FocusCura in de toekomst op gebruikt kunnen worden.

Joris Janssen, Chief Technology Officer bij FocusCura, over de samenwerking met ontwikkelaars van Infi:

Je kunt duidelijk merken dat de ontwikkelaars van Infi met veel passie en plezier aan BeeldBellen werken. FocusCura is erg blij met de flexibiliteit, de expertise en het proactief meedenken van de nerds van Infi.

Wil je ook een Android- of iOS-app en zoek je een enthousiaste groep nerds die dit voor je kunnen bouwen? Neem contact op met Wolf via wolf@infi.nl en we horen graag wat je ideeën zijn!

Ely is ontwikkelaar bij Infi.

Ben jij onze nieuwe ontwikkelheld(in)?

› Dit kun je verwachten als jij je aanmeldt.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?