INFI-CON 2020

In het nieuws

Bij Infi vinden we kennisdeling erg belangrijk, en willen dan ook graag dat iedereen minimaal één keer per jaar een sessie geeft. De afgelopen twee jaar (waarbij jij vorig jaar voor het eerst ook kon komen) hebben we met succes een dagdeel georganiseerd waarop meerdere mensen zo’n sessie geven, en willen dat dit jaar graag weer doen (in een speciale online editie) op donderdag 15 oktober.

TL;DR Vind je het leuk om bij onze online middag met kennisdelingssessies te zijn op 15 oktober (donderdagmiddag, vanaf 12:45 uur digitale inloop)? Ga naar con.infi.nl voor meer informatie en het aanmeldformulier!

Zoals in de aankondiging van vorig jaar te lezen valt, gebruiken wij verschillende vormen om kennis te delen. Tijdens deze middag geen lange sessies of workshops, maar praatjes van ongeveer 25 minuten en een afsluitende keynote:

Dit jaar hebben we iets nieuws: deze editie wordt geheel online gedaan vanwege de huidige corona-maatregelen. We zullen elkaar dus niet fysiek kunnen treffen, maar we zorgen wél voor een fysiek aandenken!

Kortom: ook dit jaar gaan we weer voor een fantastische middag met leuke onderwerpen, en hopen dat jij er ook weer bij bent! Dit jaar op donderdag 15 oktober, vanaf 12:45 uur digitale inloop. Voor meer informatie en aanmelden: con.infi.nl.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.