Overzicht bezoeken aan conferenties en meetups

Infi investeert in kennis: alle medewerkers bezoeken software conferentie in kwartaal

Peer Werken bij

Bij Infi geloven we sterk in het blijven ontwikkelen van onze medewerkers. Daarom hebben we ons een ambitieus kwartaaldoel gesteld: zorgen dat iedere ontwikkelaar binnen ons bedrijf naar een softwareconferentie gaat. En we zijn trots om te melden dat we dit doel gehaald hebben!

Wij geloven dat het bijwonen van softwareconferenties een belangrijk onderdeel is van het blijven groeien als ontwikkelaar. Tijdens deze conferenties krijgen onze medewerkers de kans om zich te verdiepen in de nieuwste technologieën, ideeën en trends in de branche. Hierdoor kunnen ze hun vaardigheden verbeteren en nieuwe inzichten verwerven die van pas komen bij het werk dat ze bij Infi doen.

Maar conferenties bieden onze medewerkers niet alleen de kans om hun vaardigheden te verbeteren, het biedt ook de mogelijkheid om netwerken en connecties te maken met andere professionals in de branche. Dit helpt bij het opbouwen van een sterk professioneel netwerk, wat van groot belang is in de snel veranderende wereld van softwareontwikkeling.

Door ervoor te zorgen dat iedere ontwikkelaar binnen ons bedrijf naar een softwareconferentie gaat, hopen we dat we onze medewerkers de best mogelijke kansen bieden om te groeien en te excelleren in hun carrière. We geloven dat dit zal bijdragen aan een gezonde en innovatieve werkomgeving, waardoor we nog beter in staat zijn om onze klanten te bedienen.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en getalenteerde ontwikkelaars die ons team willen versterken. Als je geïnteresseerd bent in een carrière bij Infi en gelooft in de waarde van blijven groeien en ontwikkelen als ontwikkelaar, neem dan gerust contact met ons op. We zouden graag met je willen praten over de mogelijkheden bij ons bedrijf.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.