Infi opent vestiging in Amsterdam

Ely In het nieuws

Kleine nerds worden groot! Na zo’n 15 jaar in Utrecht te hebben gezeten is het voor ons hoog tijd voor een nieuw avontuur. Begin januari starten wij met een nieuwe vestiging in Amsterdam!

Op de muur bij Infi prijkt een lijst van doelen die we op 31 december 2019 bereikt willen hebben en waar we hard aan werken. Zo zal Infi op die datum gevestigd zijn in hetzelfde kantoor als waar we nu zitten, bestaat dat team uit 42 mensen, hebben we een spin-off én een nieuwe vestiging.

Op die 42 mensen stevenen we gestaag af. Daniel, Morten en Sander zijn spin-off Clarke3 inmiddels gestart (meer nieuws hierover begin 2018) en ook het laatste punt mag van de lijst gestreept worden: begin januari starten Ely en Freek namelijk een nieuwe Infi-vestiging in Amsterdam!

We willen groeien

Al deze dingen doen we omdat we graag willen groeien. Groeien zodat we aan nóg meer toffe projecten met nóg meer toffe klanten kunnen werken. We vinden het ook ontzettend belangrijk om onze gekoesterde nerd-cultuur te behouden. Helaas lukt dat niet als we op één locatie ongelimiteerd blijven groeien.

Het behoud van onze cultuur is ook de reden achter het instellen van een maximum van 42 personen per vestiging. En omdat we langzaam maar zeker richting dit aantal groeien, omdat het als een logische volgende stap voelt én omdat we er simpelweg om staan te springen om het gewoon te doen beginnen we nu aan Infi Amsterdam.

Eén voor allen, allen voor één

De vestigingen gaan samen één front vormen: we hebben hetzelfde doel, dezelfde kernwaarden en zowel klanten als collega’s moeten zich op beide vestigingen thuis voelen. Dat betekent alleen niet dat Infi Amsterdam echt alle gewoontes en de cultuur van Utrecht letterlijk zal overnemen – een beetje anders zijn is wel zo leuk!

Wat je zult herkennen zijn dezelfde rollen, functies en dienstverlening. Collega’s van Utrecht zullen echter maar sporadisch te vinden zijn in Amsterdam en andersom. Amsterdam en Utrecht zijn namelijk twee compleet losstaande vestigingen met eigen mensen en eigen klanten.

Lean van start gaan

Wat verandert er nou allemaal in het 2018? Nou, in eerste instantie niet zo veel. We starten eerst met een aantal bureau’s op het nerd HQ in Utrecht, blijven daar zitten tot we helemaal up-and-running zijn en doen eerst alles met Utrecht samen. We werken gewoon nog met collega’s van Utrecht aan Amsterdam-projecten, we zijn bij dezelfde meetings aanwezig en ook borrels zullen natuurlijk niet gemeden worden.

Naarmate meer mensen Infi Amsterdam gaan versterken zal de directe samenwerking met Utrecht slinken, tot we op een gegeven moment volledig op eigen benen staan en verhuizen naar Amsterdam. Vanaf dat moment zijn we twee zelfstandige vestigingen, met een gedeelde cultuur en een gedeeld doel!

Al met al een tof project en een mooi avontuur. We kijken enorm uit naar de toekomst en staan te popelen om echte Amsterdammers te worden!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.