Hiltermann receptie

Nieuwe website voor Hiltermann gaat live

Peer In het nieuws

Met trots presenteren wij de livegang van de nieuwe website voor Hiltermann, een bedrijf dat leasevormen aanbiedt voor auto’s en andere apparatuur. De website is gebouwd door Infi en bevat een aantal innovatieve functionaliteiten om de gebruikservaring voor de klanten van Hiltermann te verbeteren.

Een van de belangrijkste aspecten van de website is de koppeling met een headless CMS genaamd Prepr. Hiermee kan Hiltermann eenvoudig de content van de site beheren, waardoor de website altijd up-to-date blijft en aansluit bij de wensen van de klant.

Een ander belangrijk onderdeel van de website is de mogelijkheid om verschillende formulieren in te sturen, zoals aanvragen voor afspraken, contactverzoeken en klantverzoeken. Deze verzoeken komen direct in het CRM terecht waardoor Hiltermann snel en efficiënt kan reageren op de verzoeken van de klanten.

 

Ook is er een integratie met een chat systeem, zodat klanten direct vragen kunnen stellen en hulp kunnen krijgen wanneer ze dat nodig hebben.

Er is een koppeling met een externe applicatie gebouwd waarmee het aanbod van leaseauto’s op de site getoond kan worden. Door dit maatwerk kan de bezoeker eenvoudig het aanbod van Hiltermann bekijken en een geschikte auto uitkiezen.

Wij zijn trots op de website die we voor Hiltermann hebben gebouwd en hopen dat deze bijdraagt aan een verbeterde gebruikservaring voor hun klanten. We zijn blij om te zien hoe deze website een positieve bijdrage levert aan de groei van Hiltermann. En we zijn er zeker van dat de website zal bijdragen aan meer zaken voor Hiltermann.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.