Infi: maatwerk software ontwikkeling & waarmakers

Ben jij een sinds kort startup entrepreneur? Of juist bezig met opschalen? Wil je een webapp / app laten maken? Of ben je al bezig met een webapp / app ontwikkelen? 

Een team van 40 waarmakers werkt sinds 2003 in Utrecht en Amsterdam samen om maatwerk software te bouwen waarmee jij het maakt. We ontwikkelen voornamelijk maatwerk webapplicaties en mobiele apps.

Bij Infi werken nerds. slimme, taal agnostische nerds met een grote liefde voor maatwerk software ontwikkeling. Maar wees niet bang, we praten niet in code met je. Bij Infi werken nerds die kunnen communiceren. We delen graag onze kennis met elkaar, maar ook met jou. Vanzelfsprekend cruciaal voor jouw software op maat, niet? Je wilt van jouw software ontwikkelaar, dat deze zich als een partner gedraagt. In onze werkwijze passen we methodes toe uit de lean startup methodiek.

Jouw app laten maken, webontwikkeling, bedrijfssoftware, software op maat, jouw benodigde tech-stack bepalen, etc. - alles begint met communicatie. We gaan samen uitzoeken hoe je het beste jouw mobiele app of webapplicatie kunt inrichten. 
 
Samen maken we jouw ideeën waar. Net als jij, vinden we het belangrijk dat er iets buitengewoon goeds ontstaat.

Op de koffie met Daniel in Utrecht >

Van start-up naar scale-up en daar voorbij

Als start-up of scale-up krijg je al snel te maken met de vraag: ‘hoe bouw ik mijn eigen IT-afdeling?’ Bij Infi hebben we van die uitdaging ons specialisme gemaakt. Als groeipartner vinden wij het belangrijk een holistische dienstverlening aan te bieden aan onze klanten vanuit onze software expertise. Een samenwerking met een software ontwikkelaar gaat verder dan alleen de productie van code.

Wij zorgen er voor dat jij het team krijgt die jouw visie en ambitie begrijpt. Het team dat een excellent voorbeeld neerzet van hoe een ontwikkelaarsteam behoort te zijn. Dit team richt ook de processen in die nodig zijn om optimaal te presteren, we doen dat agile en in hechte samenwerking. En dán krijg je natuurlijk de software die je nodig hebt om de wereld te veroveren. Software die resulteert in een geliefd product. Een succesvol product die van jouw bedrijf een groeimachine maakt.

Onze FocusCura casestudy ontleent zich o.a. als een goed voorbeeld: wat begon met het herbouwen van een app groeide uit tot het opzetten van een eigen ontwikkelaarsteam voor FocusCura, inclusief technische en organisatorische knowhow.

FocusCura casestudy >

Infi + jij = Wij

Jij wilt het allerbeste, dus wij ook.

Samen dragen we de verantwoordelijkheid om tot een app te komen waarmee jij het gaat maken. Daarom werken we gedurende de samenwerking bij elkaar op kantoor. Eerst koppelen we de technische wensen los van het einddoel. Pas als we daarover in dezelfde taal spreken beginnen we aan de bouw van je webapplicatie of mobiele app.

Building the right product vs building the product right: een bijna clichématig onderscheid, maar toch wordt er in de praktijk maar weinig bij stilgestaan. Hoe bouw je een product en wat bouw je dan? Een vraag die ons gelukkig maakt. Een vraagstuk dat onze maatwerk software hartjes sneller doet kloppen. Voor jouw bedrijf kloppend software bouwen, die óók klopt bij jouw eindgebruikers. Met deze nerds neem je een software expert in de arm die graag jouw bedrijf ziet groeien, maar dus ook een geliefd product wil neerzetten. 

Zo groeien we van ‘jij + Infi’ naar Wij.

Meer weten over wat wij écht belangrijk vinden? Lees het hier.

Op de hoogte blijven

Blijf gemakkelijk op de hoogte over hippe tech, toffe projecten, en kijkjes achter de schermen. Meld je dan snel aan voor onze Infimatieve blog. Ben je liever op de hoogte middels jouw favoriet sociaal medium? Dan kun je ons met de druk van een knop (twee eigenlijk) ook volgen op LinkedIn, Facebook of Twitter

Hier lees je ook berichten van buitenaf over ons.

Koffie kan ook in Amsterdam met Ely >

Infi maakt het allemaal waar:

Webapplicaties

Wij ontwikkelen webapplicaties op maat waarmee we jouw ideeën waarmaken. Maatwerkapplicaties gebouwd door ambitieuze nerds die niet schrikken van uitdagende logica, complexe databases, datamigraties of betaalomgevingen. Daarnaast verzorgen we ook de hosting, onderhoud en support. Wij willen jouw ideeën fixen. Wil je weten hoe?
Ontdek wat een webapplicatie voor je kan doen >

Mobiele apps

We zijn nerds met liefde voor softwareontwikkeling, dus ook voor de ontwikkeling van mobiele applicaties (apps). Native apps voor iOS en Android, maar ook voor mobiel gebruik geoptimaliseerde webapplicaties. Wij weten wat erbij komt kijken en hebben de kennis voor web, iOS en Android allemaal in huis. Wil je weten wat het beste bij je past? 
Ontdek wat een mobiele app voor je kan doen >

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?