Infi bouwt webapplicaties

We nemen informatie tot ons op verschillende momenten en via diverse apparaten. Van telefoon stappen we over op computer, van computer stappen we over op tablet – en weer terug.

Deze bewegelijkheid vraagt om software die op iedere plek dezelfde informatie toont en op ieder apparaat even makkelijk is te gebruiken. Infi bouwt deze webapplicaties (webapps) op maat.

Waar ben jij naar op zoek?Ik heb een idee voor een product of dienst en wil een webapplicatie

Mooi! Je staat aan het begin van een nieuwe uitdaging. Misschien heb je al wat marktonderzoek gedaan of zelfs al een prototype laten bouwen.

Een webapplicatie toont op iedere plek online dezelfde informatie. De app is een programma dat draait op internet en is beschikbaar via een webbrowser. Een groot voordeel van een webapp is dat gegevens online worden opgeslagen. Als gebruiker hoef je dus geen extra software te installeren om toegang te krijgen en krijg je altijd de gegevens te zien die op jou van toepassing zijn.

Wil je in de toekomst ook een mobiele app?

Dan is een webapplicatie de beste testcase. Je verzamelt alle relevante inzichten over de doelgroep en het gebruik in praktijk. Zo ontwikkel je in de toekomst doelgericht een app die is uitgerust met de belangrijkste functies voor het mobiele scherm.

Klaar voor de start?

Af! Wij gaan graag met jou de uitdaging aan en ontwikkelen voor jou de webapplicatie die het beste past bij je idee. Neem contact op met Dirk en stel hem de vragen die je nog hebt, dan kunnen we snel aan de slag.

Ik heb al een webapplicatie, maar ik ben nog niet helemaal tevreden

Vervelend! Vind je je webapplicatie te oud, is deze wat instabiel of kan de applicatie wel wat meer liefde gebruiken? We hebben de juiste kennis en expertise in huis om jou te voorzien van goed advies. Infi kan de huidige webapp overnemen of als het echt niet anders kan herbouwen we de software. Als echte nerds bouwen we graag zo efficiënt mogelijk. Dat wat van de huidige applicatie goed werkt, gooien we niet weg. Leg ons je probleem voor, dan zoeken wij naar de beste oplossing.

Wat jij nu moet doen?

Contact opnemen met Dirk! Hij helpt je graag verder.

Ik wil een mobiele applicatie, maar wil ook even weten wat een webapplicatie kan

Slim van je. In het kort: een webapplicatie is een programma dat draait op het internet en toegankelijk is via een webbrowser. Het biedt je de mogelijkheid om veel informatie, vaak wat complex, te delen met een breed publiek. Je wilt mensen informeren en inspireren, maar ook ondersteunen met de beste oplossing. Bekijk hier de webapps die we voor onder andere Couverts en Pepper bouwden.

Terug naar mobiele applicaties: met een mobiele app maak je de belangrijkste functies bruikbaar op het mobiele scherm. Vaak is conversie het doel: je stuurt aan op gerichte actie. Bekijk bijvoorbeeld de iOS-app van Couverts, een webapplicatie, maar dan uitgerust met de belangrijkste functies.

Terug naar jouw idee!

Graag horen we wat je wilt, dan kijken we samen welke oplossing daarbij past. Vertel Dirk alles over je idee!

Ik wil gewoon de beste oplossing

Dat willen wij bij Infi ook! Maar wat ‘de beste’ webapp of mobiele app is, dat verschilt per vraag. Elke situatie is anders. Om ervoor te zorgen dat wij voor jouw idee de beste oplossing maken, praten we graag eerst verder met je over:

  • het product, verhaal of de dienst waarmee je de markt wilt veroveren;
  • hoe de markt die je wilt bereiken zich gedraagt;
  • wat op de langere termijn het beste werkt;
  • hoe groot het budget voor de ontwikkeling is.

Iedere applicatie maken de ontwikkelaars van Infi op maat. Apps gebouwd door ambitieuze nerds die weten hoe koppelingen met externe systemen werken, die niet schrikken van uitdagende logica, migratie van databases of betaalomgevingen.

En nu?

We drinken graag een kop koffie met je om over de beste oplossing te praten. Stuur Dirk snel een berichtje voor een afspraak!

Infi maakt webapplicaties waar

We zijn nerds met een grote liefde voor softwareontwikkeling en dat zie je terug in de webapps en mobiele apps die we eerder bouwden. Meer weten? Bekijk snel ons portfolio.

Wil je een webapplicatie laten bouwen?

› Kom langs voor een kop koffie!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?