Welkom bij Infi

Net als jij houden we bij Infi enorm van puzzelen. In de strijd om het interne leaderbord zet menig collega de wekker om 6 uur om zo snel mogelijk die puzzel op te lossen. Lijkt het je wat om eens met een van ons te kletsen over code onder het genot van een kopje koffie? Kom dan kennismaken, of lees even rustig verder over wie wij zijn.

 

 

Kom kennismaken

Infi: wie zijn wij eigenlijk?

Ja, goeie vraag! Wij zijn Infi, een software development club met vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Nijmegen. Wij maken applicaties waarmee we het verschil willen maken voor onze klanten. En dat doen we graag met elkaar, het liefst in een diverse teamsamenstelling.

We hebben onze kernwaarden in een manifest gegoten, we hopen dat dit je een goeie indruk geeft van wie wij zijn én wat we in elkaar zoeken.

 

Ben je na het lezen van bovenstaand geïnteresseerd? Kom dan eens langs voor een kop koffie of als je al overtuigd bent kijk direct bij onze vacatures.

 

Kom kennismaken

Lekker verder lezen?

Wil je meer over ons weten? Kijk dan op onderstaande pagina’s met wie wij samen werken, wat ons bezighoudt en waar we graag over schrijven of kijk wie mogelijk jouw toekomstige collega’s worden!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.