Cloud

Een applicatie moet natuurlijk ook ergens gehost worden, zodat deze bereikbaar is voor gebruikers. Wij kunnen alles wat wij voor jou bouwen of onderhouden ook hosten. Handig en ook nog eens financieel slim.

Tijdens de bouw kijken we samen welk cloud platform voor jullie oplossing het meest geschikt is, welke diensten van het cloud platform we kunnen gebruiken en zoeken we samen de juiste balans tussen performance en kosten.

Host je onderdelen van je applicatie op dit moment zelf. Geen probleem: we bekijken samen hoe we dit kunnen migreren naar de cloud of hoe we de huidige oplossing kunnen integreren in je cloud oplossing.

Wij kennen de twee grootste cloud hosting platforms Microsoft Azure en AWS (Amazon) als onze eigen broekzak, waardoor het vaak lukt onze klanten een flinke kostenbesparing te bezorgen. Hoe? Door de hosting-omgeving effectief en efficiënt in te richten.

Meer weten over cloud-hosting?

  • NLZIET

    Webapplicatie

    NLZIET vroeg Infi voor de bouw van de webapplicatie NLZIET.nl en de complete technische backend. NLZIET is online (live) televisiekijken zónder reclame. Alle tv-programma’s van de NPO, RTL en SBS op één platform. Infi maakte het technisch mogelijk!

  • iChoosr

    Webapplicatie

    iChoosr regelt groepsaankopen voor bijvoorbeeld zonnepanelen of energie. Goed idee, hè? Infi ontwikkelde de maatwerk software-oplossingen om dit mogelijk te maken. Oók een goed idee.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.