Even voorstellen: Dennis

We hebben er weer een bouwer bij! Niet alleen met software, maar ook met hout weet hij mooie maatwerk producten neer te zetten. Welkom bij Infi, Dennis.

Hoe heb je ons gevonden?

Dennis: “Dat is een grappig verhaal. Ik zat eigenlijk al een poosje te denken om iets anders te doen, maar ik vond het best een grote stap. Dus het kwam er niet echt van. Tot m’n vriendin zei: “En nu ben ik er klaar mee! Ik ga wel iets voor je zoeken!” Na één keer googlen kwam ze bij Infi terecht. Dat leek me nu een leuk bedrijf. En in Utrecht, dus lekker dichtbij huis. En toen ben ik gaan solliciteren! Mijn eerste gesprek was met Freek, maar toen was er nog geen plek. We hebben een afspraak gemaakt voor maand later, en toen was er wel plek voor mij! Zo is het uiteindelijk toch snel gegaan.”

Hoe was je eerste indruk bij je kennismakingsgesprek?

Dennis: “Dat was heel leuk! Het sprak mij vooral aan dat alles bij Infi heel open is. Ze zijn erg mensgericht, en dat was ik niet gewend. Er werken bij Infi bijna alleen maar technische, like-minded mensen. Dat zijn toch een ander soort mensen. Dat vind ik echt verfrissend. En dan is er ook nog eens veel ruimte voor zelfontwikkeling en de mogelijkheid om verschillende projecten te doen.”

Wat wil je heel graag leren?

Dennis: “In de computerwereld gaat alles super snel, dus het is sowieso belangrijk om bij te blijven. Bij Infi hoef je dat niet tussendoor te doen, maar hier is tijd voor gereserveerd. Het wordt zelfs gestimuleerd en georganiseerd om je persoonlijk te ontwikkelen. In de algemene kunst van het software ontwikkelen ben je nooit klaar met leren. Het is vooral ook interessant om te zien hoe andere mensen het oplossen. Er zijn veel technische mensen bij Infi, dus hier heb ik genoeg om af te kijken!”

Je loopt hier alweer een paar dagen rond. Hoe vond je jouw start bij Infi?

Dennis: “Het is natuurlijk allemaal een beetje raar, door het coronavirus en dus thuiswerken. Maar tot nu toe gaat het heel goed eigenlijk! Ik heb het gevoel dat iedereen extra z’n best doet. Voordat ik begon heb ik veel contact gehad met Jolanda voor de computer en andere benodigdheden, en een week voordat ik begon was alles al naar huis gestuurd. Ik word goed begeleid, zo word ik elke dag gebeld door mijn projectmanager Sander. Verder ben ik vooral nog veel aan het kennismaken en informatie aan het opslurpen. En na 2,5 dag bij Infi heb ik mijn eerste code zelfs al geschreven!”

Waarom vind je programmeren nou zo ontzettend leuk?

Dennis: “Goede vraag zeg! Meerdere redenen eigenlijk. Uit het niets iets kunnen opbouwen, met alleen een computer, scherm en toetsenbord. En dan daarmee ook nog eens andersmans problemen kunnen oplossen! Iemand, die niet veel verstand heeft van techniek, die heeft idee. Dan ga je samen praten, je begint met typen, en opeens heb je een product. Dat vind ik een mooi proces. Ik hou echt van dingen maken.”

Heb je naast code tikken nog tijd voor andere hobby’s?

Dennis: “Jazeker! Ik houd ontzettend van houtbewerken. Ik heb een garage vol machines en gereedschap. In de avonden en weekenden ben ik lekker aan het prutsen om meubels te maken. Zo heb ik laatst een nachtkastje gemaakt van een oude tafel. Eigenlijk is het een beetje hetzelfde als met software bouwen: je hebt een ruimte, en daar heb je een idee voor, en dan krijg je een op maat gemaakt product!”

Wat zou je tegen een toekomstige collega willen zeggen?

Dennis: “Als je twijfelt om een nieuwe baan te zoeken, doe het gewoon! Ga met mensen praten, je hebt niks te verliezen.”

[Patricia is marketeer bij Infi]

Wil je op de hoogte blijven van updates over hippe tech, een kijkje achter de schermen, of upcoming events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Infi maakt het allemaal waar:

browser-icon

Webapplicaties

Wij ontwikkelen webapplicaties op maat waarmee we jouw ideeën waarmaken. Maatwerkapplicaties gebouwd door ambitieuze nerds die niet schrikken van uitdagende logica, complexe databases, datamigraties of betaalomgevingen. Daarnaast verzorgen we ook de hosting, onderhoud en support. Wij willen jouw ideeën fixen. Wil je weten hoe?
Ontdek wat een webapplicatie voor je kan doen >

mobile-icon

Mobiele apps

We zijn nerds met liefde voor softwareontwikkeling, dus ook voor de ontwikkeling van mobiele applicaties (apps). Native apps voor iOS en Android, maar ook voor mobiel gebruik geoptimaliseerde webapplicaties. Wij weten wat erbij komt kijken en hebben de kennis voor web, iOS en Android allemaal in huis. Wil je weten wat het beste bij je past? 
Ontdek wat een mobiele app voor je kan doen >

Ben jij onze nieuwe ontwikkelheld(in)?

› Dit kun je verwachten als jij je aanmeldt.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?