Even voorstellen: Marije

Jolanda Achter de schermen

Wij hebben een nieuwe aanwinst bij het iChoosr-team. Welkom bij Infi, Marije.

 

 

Hoe was je kennismaking met Infi?

Marije: “Het eerste gesprek was digitaal, meer oriënterend. Wat wil ik en wat zoekt Infi. Wat ik meekreeg was de aandacht voor de mensen, ervoor zorgen dat iedereen doet wat hij of zij het leuk vindt. Bij Infi wordt gekeken naar wat past bij jou. Er is ruimte voor verandering, maar ook ruimte om te zeggen dat je iets niet leuk vindt. Daar word ik blij van.
Mijn tweede gesprek was gelukkig op kantoor in real life. Hier ging het meer over de projecten bij Infi, mijn werkwijze en eigen kennis. Er hing een prettige sfeer, het voelde goed.’’

Inwerken, hoe is dat voor jou gegaan? Net op het randje van de Corona-tijd?

Marije: “Dat we weer meer naar kantoor mochten, maakt het inwerken wel makkelijker. Collega’s konden mij direct dingen laten zien. Er kwam veel op mij af, nieuwe mensen, nieuwe projecten, maar als ik vragen had kon ik deze stellen. Ik had niet het gevoel dat het te veel zou zijn. Gewoon om te zeggen dat wil ik, was ik niet gewend vanuit andere banen. En je eigen spullen kiezen, hoe fijn is dat!”

Wat vind je leuk aan code schrijven?

Marije: “Toen ik ermee begon, ontdekte ik dat je met iets heel simpel begint en je dit kan uitbouwen tot een complex product. Programmeren moet heel moeilijk zijn, dacht ik eerder. Maar als je de regels volgt, is code eigenlijk makkelijk te begrijpen. Het is de combinatie die het ingewikkeld maakt. Ik vind het leuk om die samenhang te begrijpen en na te denken over hoe dingen gestructureerd zijn en hoe je uiteindelijk iets goeds maakt. Ik wil graag mooie code schrijven.’’

Wat wil je graag leren bij Infi?

Marije: “Ik wil erachter komen wat ik echt het leukste vind aan programmeren. Welk onderdeel, en waar ik mij in wil specialiseren. Bij Infi worden veel verschillende technieken gebruikt, er worden kennisdelingen gegeven en heb je ruimte om bij te leren. Een plek waar je met veel gevarieerde kennis en programmeertalen in aanraking komt. Bij Infi valt voor mij veel te halen.”

Wat doe je naast programmeren?

Marije: ’Ik doe aan wedstrijdzwemmen, daarvoor train ik 4x per week. Een fijne manier om mijn hoofd leeg te maken. Maar je vindt mij ook op de bank met een goed boek.”

Wat zou je tegen een toekomstige collega willen zeggen?

Marije: “Infi voelt als een fijne groep mensen, die een passie deelt en veel aandacht heeft voor de menselijke kant, zonder dat je alleen maar declarabel moet zijn. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.”

 

Meer lezen over die menselijke kant kijk naar ons manifest.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.