Groot Infi Terugkomextravaganza

Jiska Achter de schermen

Het is weer maandag: de dag waarop je met je laptop op de bank ploft of jezelf naar het koffiezetapparaat op kantoor sleept om je collega’s te vragen hoe hun weekend was. Maar deze maandagochtend is het anders.

Veelbetekenende blikken, grapjes, schouderklopjes en levendige discussie tijdens de maandagochtendmeeting. Wat is er dit weekend gebeurd? Waarom is iedereen zo uitgelaten? Waar komen die wallen onder alle ogen vandaan? Het antwoord: Het! Grote! Infi! Terugkomextravaganza!!!

Strategie hoeft niet stoffig

Afgelopen vrijdag verzamelden Infiërs uit Amsterdam, Utrecht en Nijmegen zich in de bossen rond Den Dolder om samen te praten over wat ons bindt. We startten de dag met een ongemakkelijk-leuke workshop Tai Chi in de lommerrijke tuin van het conferentiehotel. Daarna volgde een geweldige maar intensieve pressure cooker workshop door de enthousiaste Edwin van der Geest van The Rookie Minds, die ons door middel van duivelse dillemma’s en Disney Rooms door onze kernwaarden loodste. Het was voor mij de ideale strategiesessie: tekenend, springend, post-its plakkend en discussiërend, en vooral met z’n allen.

Plus ééns en polonaise

Om vier uur ‘s middags lagen we uitgeput languit op het tapijt van het hotel en kon het grote ontspannen beginnen. De eerste gasten kwamen aan: iedereen mocht een partner/kind/zus/broer/goede vriend/buur uitnodigen. Een bont gezelschap speelde samen oud-Hollandse spelletjes in de zonnige tuin en we leerden elkaar beter kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Ik ontdekte een onverwacht talent voor boogschieten. Al gauw konden we aan tafel en genoten we van een driegangendiner en een speech ter ere van Dirk, die zijn tienjarig Infi-jubileum vierde.

Na het eten gingen de kinderen en rustzoekers naar bed en ging de bar open. Terwijl een klein groepje in de maanverlichte tuin over literatuur praatte, danste de rest van het gezelschap de polonaise op slechte muziek. Wat was het leuk om weer eens een avond met elkaar door te brengen!

Weekendje weg

Na sluitingstijd bleven de meeste mensen slapen in het hotel en de volgende ochtend troffen we elkaar allemaal voor een ontbijtje. Als je wilde, mocht je het hele weekend blijven! Verschillende Infiërs maakten er dus een lekker weekendje weg van, gezellig mét of juist zonder familie. Ik heb zelf enorm genoten van de strategiesessie en het relaxte weekend, maar nog meer van alle ontspannen gesprekken met mijn collega’s en hun gasten. Wat fijn dat ik jullie weer in het echt kan zien! <3

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.