Infi-Con 2022 poster preview

Infi-Con 2022: Meld je nu aan!

Michelle In het nieuws

We mogen weer! Op donderdag 20 oktober vanaf 12:30 ben je van harte welkom bij Infi-Con 2022.  Goede kans om met de (Utrecht) dev community weer bijeen te zijn, right!?

Infi-Con is eindelijk terug en jij bent welkom!

TLDR: Infi-Con is op 20 oktober, vanaf 12:30 tot 17:00 (aansluitend borrel). RSVP via https://con.infi.nl/aanmelden/ – beperkt plek!

Wat gaan we doen?

Het thema van 2022 is Dev Boeken! Denk aan This Is Lean of Beyond the Prototype, of meer over het vak zelf;  The Pragmatic programmer of Coders At Work. Er is dus genoeg stof om over te vertellen en daar besteden we dan ook een hele middag aan met Infi-ers en de community.

Max, Jeroen, en Peer zullen presenteren over hun nieuwste boekenliefdes en we hebben een externe spreker bereid gevonden om een keynote te geven: Felienne Hermans (associate professor, Universiteit Leiden). Zij zal vertellen over haar gloednieuwe boek “The programmers Brain”.

Daarnaast is er natuurlijk ruimte om met gelijkgestemden te spreken en bij te praten. Na twee jaar (lockdown)maatregelen was het immers wel tijd voor weer iets leuks in-person, toch!? En voor wie even weinig prikkels wil zal er een stilteruimte zijn. Ons kantoor is vrij goed bereikbaar en toegankelijk, maar neem vooral contact op als je hier meer info over wilt.

Wat: Info-Con 2022 met keynote door Felienne Hermans

Wanneer: Donderdag 20 oktober van 12:30 tot 17:00 + borrel na afloop

Waar: Infi HQ Utrecht

Wie: Jij natuurlijk, maar ook vele Infi-ers en andere geïnteresseerden

 

Meld je aan op con.infi.nl!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.