Infi sponsort exec(ut) 2019

Achter de schermen

Dit jaar waren wij trotse sponsor van het uitverkochte exec(ut) conference in TivoliVredenburg in onze eigen stad, Utrecht! We hebben een hele leuke dag gehad en veel nieuwe gameverslaafden gecreëerd 🙂 Exec(ut), bedankt!

Een stukje Infi bij exec(ut)

In plaats van een standaard conference stand op te zetten hebben we ervoor gekozen een stukje van ons kantoor mee te nemen naar exec(ut) conference vorige week maandag. Vroeg in de ochtend kwamen Sander en Anna in een gehuurd busje aanrijden met een paar van onze lekkere banken, een stapel programmeerboeken en zelfs onze zelfgebouwde arcade kast. Om 9u waren we klaar met alles opzetten en konden we echt beginnen.

Het meest opvallende voorwerp in onze stand was natuurlijk de arcade kast, die een verslavend effect had op veel van de deelnemers. NielsPeerLaurens en Adolfo hadden van tevoren een game geprogrammeerd om de aandacht te trekken en een lasting impression achter te laten bij onze standbezoekers. Dat doel is zeker bereikt, aangezien er elke pauze weer mensen kwamen spelen.

Meedoen om te winnen

Er was zelfs af en toe gejuich te horen van de mensen die een nieuwe high score wisten te bereiken. Uiteindelijk hebben de twee meest gemotiveerde spelers ook de hoogste scores gehaald, waardoor ze aan het einde van de dag beloond zijn met de Logitech G433 (hoofdprijs) en de Logitech H600 (tweede prijs) headsets.

Sprekers op exec(ut)

Uiteraard kwamen we niet alleen maar om toffe mensen te ontmoeten, maar wilden we wel zelf ook wat meepikken van de sprekers! Het is niet helemaal een typisch congres voor een Infi-er, met veel en brede onderwerpen. Maar daarmee juist ook wel weer interessant! Highlight was waarschijnlijk wel de closing keynote van de “futurist”, hoewel we denken dat zijn publiek meestal iets anders samengesteld is: “Wie hier heeft er allemaal in een Tesla gereden?” … nou niet heel erg veel mensen, als je studenten voor je hebt :). Maar goed, misschien hebben deze studenten er over 10 jaar allemaal eentje?

Wil je op de hoogte blijven van updates over hippe tech, een kijkje achter de schermen, of upcoming events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.