Back-end en API

De motor van een softwareproduct, het onzichtbare deel waar de applicatie om draait, noemen we de back-end. De API is de manier waarop je die back-end beschikbaar maakt voor de buitenwereld, zodat jouw webpagina’s, mobiele apps én de applicaties van andere partijen perfect aansluiten op die back-end. Dat voor elkaar krijgen vinden we leuk. Echt leuk. Dat zit in ons bloed.

Technologieën die we goed kennen en waarmee we werken, zijn bijvoorbeeld Microsoft .NET C#, PHP, Node.js, Java. Bij frameworks en databases zijn dat onder andere SQL Server, MySQL, MongoDB, Laravel en GraphQL. Dit is slechts een kleine selectie, onze ervaring is breder, onze expertise gaat verder.

Ook een backend of API nodig voor je product of dienst? Zoek je developers die zowel een backend alsook een frontend kunnen ontwikkelen?

 • Softbrick

  Webapplicatie

  Heb je je weleens afgevraagd hoe het werk van de medewerkers van de supermarkt bij jou om de hoek wordt ingepland en geregistreerd? De kans is groot dat dit gebeurt met behulp van de Workforce Management Suite van Softbrick.

 • iChoosr

  Webapplicatie

  iChoosr regelt groepsaankopen voor bijvoorbeeld zonnepanelen of energie. Goed idee, hè? Infi ontwikkelde de maatwerk software-oplossingen om dit mogelijk te maken. Oók een goed idee.

 • Briq Bookings

  Webapplicatie

  Briq Bookings bouwt aan een digitale doorbraak in de vrijetijdssector. Ze bieden een slim en compleet boekingssysteem. Niet alleen voor één attractie, maar over verschillende aanbieders heen. Infi helpt Briq met de ontwikkeling van hun software om nog meer aanbieders aan te kunnen sluiten, nationaal én internationaal!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.