Front-end

Front-end development is het zichtbare deel van jullie product, dat deel waarvan de eindgebruiker dagelijks gebruik maakt. Dit is een webapplicatie die in de browser van de gebruiker draait, vaak als een Single Page Application (SPA).

Ook met front-end development hebben we bijna 20 jaar ervaring. We kunnen op basis van een grafisch ontwerp een perfect werkende applicatie bouwen. Maar ook als jullie nog geen design hebben, kunnen we aan de slag. Dan haken we een van onze vaste UX/UI-partners aan en werken we samen de flow en look and feel van je applicatie uit. Infi als one-stop-shop dus!

Technologieën die we goed kennen en waarmee we werken, zijn bijvoorbeeld VueJS, Angular, React, Svelte, Typescript en Javascript. Ook hiervoor geldt dat onze expertise groter is dan deze talen en frameworks alleen.

Hoe is het met jouw front-end? Toe aan een vernieuwing of alleen nog maar een idee? Wij kunnen je helpen.

  • Briq Bookings

    Webapplicatie

    Briq Bookings bouwt aan een digitale doorbraak in de vrijetijdssector. Ze bieden een slim en compleet boekingssysteem. Niet alleen voor één attractie, maar over verschillende aanbieders heen. Infi helpt Briq met de ontwikkeling van hun software om nog meer aanbieders aan te kunnen sluiten, nationaal én internationaal!

  • Elke.

    Webapplicatie

    Infi helpt Elke. met het bouwen van een platform voor apotheken. Zodat consumenten eenvoudig hulpmiddelen kunnen bestellen én laten bezorgen aan huis of afhalen via de apotheek. De controle over de hulpmiddelen is weer terug waar hij hoort… bij de consument!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.