Infi & Elke.

Infi helpt Elke. met het bouwen van een platform voor apotheken. Zodat consumenten eenvoudig hulpmiddelen kunnen bestellen én laten bezorgen aan huis of afhalen via de apotheek. De controle over de hulpmiddelen is weer terug waar hij hoort… bij de consument!

Elke. brengt zorg dichterbij, via het vertrouwde adres van de eigen apotheek. Zo krijgt de consument 24/7 inzicht in het verbruik van zijn of haar hulpmiddelen. Elke. werkt samen met lokale apothekers en met Hulpmiddelbezorgd en is opgericht in 2018. Inmiddels zijn er 130 apotheken aangesloten. Elke. werkt echt vanuit een consumentenperspectief. En met het platform kunnen apotheken meer service aan hun klanten te bieden.

Infi & Elke.

Elke. heeft Infi gevraagd om deze droom te vertalen naar een concrete oplossing: de bouw van het platform. De grootste uitdaging was om alle systemen te koppelen die door de apotheken gebruikt worden. Denk aan de mogelijkheid om patiëntendossier in te laden, bestellingen kunnen maken en inzien, voorraadbeheer en normgebruik, zodat we weten wanneer de klant weer opnieuw mag bestellen. Maar ook het logistieke gedeelte: de bezorging aan huis, op een vakantieadres in Nederland, of afgehaald via de apotheek. Precies zoals de consument het wenst. De wereld van apotheken is best ingewikkeld, met complexe werkprocessen en veel wet- en regelgeving.

Meer weten? Download de case study!

Elke is een technisch ambitieus project met enorme groeipotentie. Precies waar we bij Infi graag aan werken!

Rutger van Willigen– Team Lead Infi

Wat Infi waarmaakt voor Elke.

We zijn erg trots op de bouw van het consumentenportaal, waarin de consument gecontroleerd een rol heeft gekregen. En dat is nieuw in de zorg. Elke. draait inmiddels met 50 apotheken, iedere dag komen er meer bij. Deze apotheken kunnen al voor zo’n 1000 ingeschreven klanten hun hulpmiddelen via Elke. laten regelen.

Wat ik ook fijn vind is dat ik continu met dezelfde mensen werk. Daar bouw je dan ook een band mee op. We hebben inmiddels aan een half woord genoeg, en dat is erg belangrijk!

John Feimann– Medeoprichter Elke

elke_klantenpagina_-_overzicht

Aan dit project werken mee

Nieuws over Elke.

Andere klanten

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?