Bedrijfsuitje!

Jiska Werken bij

Afgelopen vrijdag hadden we bedrijfsuitje. Je weet wel: kookworkshopje, gênante haka, je collega’s beter leren kennen… Maar er stonden ook een paar grote verrassingen op het programma! Spoiler:

Om het een beetje extra spannend te maken, wisten we van tevoren niet wat we gingen doen. In een bedrijf vol IT’ers leidt dat op zich al tot de nodige commotie. Wél had de organisatie (die bestond uit oprichter Daniel, regelkoningin Jolanda en één medewerker uit elke vestiging) ons allemaal de keus gegeven tussen twee tracks: de Thrillseekers en de Creatieve Bourgondiërs. Briljante typeringen, want de meesten van ons wisten direct waar we thuishoorden.

Op de ochtend zelf troffen we elkaar in twee groepen. De Thrillseekers vertrokken lekker vroeg, de Bourgondiërs mochten natuurlijk een beetje uitslapen. Toen ging de dag van start: de Thrillseekers werden in busjes en geleende auto’s (lekker kneuterig, Infi-style), naar een vliegveld in Flevoland gereden.

En daar gingen zij, jawel: ZELF VLIEGEN in propellorvliegtuigjes! Aaaaaah! Afhankelijk van de instructeur die je trof, mocht je dan ook nog zelf opstijgen (Aaaahhhh!!) én zelf LANDEN (Aaaaahhh!1!!1). Het was eng, het was heel veel heel lang wachten, het was mooi, het was verrassend makkelijk en het was iets om nooit meer te vergeten.

Intussen werden de Bourgondiërs naar het oergezellige buurtcentrum De Nieuwe Jutter geleid, waar ze koffie kregen en voorbereid werden op hun opdracht: naaktmodel schilderen! Aaaahhh! Dankzij de capabele schilderinstructeur en het zeer relaxte en inspirerende model zaten ze al gauw intens geconcentreerd te mengen, sponzen en schilderen. Een enkeling kon terugvallen op wat eerdere schilderervaring en de resultaten mochten er zijn, hoor. Daarna even bijkomen op een zacht schommelend bootje op de Utrechtse grachten, onder het genot van lekkere broodjes en fijne verhalen van de schipper.

Aan het eind van de middag kwamen de twee sporen samen om weer één Infi te worden tijdens een lekkere haka-workshop, die sommige collega’s misschien nog wel enger vonden dan het vliegen. Daarna vertrokken we naar de Kookfabriek, waar we in groepjes smakelijke (en ook best mooie!) hapjes voor elkaar kookten en we intussen ook weer wat dichter naar elkaar toegroeiden.

De avond eindigde bij de PingPongclub, waar Drikus ons een lesje rond de tafel gaf en de Nijmegenaren moesten rennen voor hun laatste trein. Ik vond het heel gezellig om ál mijn collega’s op dezelfde plek te hebben, en ook mooi hoe we drie jaar aan gemiste bedrijfsuitjes in één dag hebben weten te proppen. Doen we volgend jaar een tweedaagse, @Infi-feestcommissie?

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.