Even voorstellen: Arnout

Max Werken bij

Een developer die vaak te vinden is in de boulderhal en graag met muziek bezig is. Nu vind je hem ook bij Infi, gezellig Arnout!

Welke weg naar Rome heb jij beklommen?

Arnout: “Ik ben altijd al met computers bezig geweest en altijd al een passie voor techniek gehad. Mijn creativiteit kan ik uiten op de computer door te door te programmeren/scripten, gamen, modden en muziek/video’s te produceren. Bij het kiezen van mijn opleiding ging mijn keuze al snel richting Informatica. Ik ben technisch ingesteld dus heb uiteindelijk gekozen voor Technische Informatica. Hier heb ik mijn passie voor programmeren kunnen ontplooien.”

Waarom heb je gekozen om bij ons te werken?

Arnout: “Bij mijn eerste baan kon ik al snel een mooi project doen voor Grolsch, hierbij leerde ik al gauw veel over software ontwikkeling op profesioneel gebied. De software die ik daar heb gemaakt wordt nog steeds gebruikt in de brouwerij. Toch zocht ik naar een baan waar ik meer vrijheid had en mijn creativiteit kon uiten. Daarom ging ik bij mijn volgende baan als web developer aan de slag. Hier heb ik mijn passie voor web development ontdekt. Na een aantal jaar zocht ik als vervolg stap een bedrijf waar ik meer contact kon hebben met de klant en eindgebruikers met ook iets meer afwisseling in mijn werk. Dat heb ik zeker kunnen vinden bij Infi!”

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.