Even voorstellen:Thomas

Een developer die aan niets anders kan denken dan programmeren. Welkom bij Infi,Thomas!

Waar komt jouw passie voor programmeren vandaan?

Thomas: ” Zolang ik mij kan herinneren bouw ik al dingen, vooral met mijn handen. Op de middelbare school maakte ik voor het eerst kennis met programmeren. In mijn vrije tijd bouwde ik websites en als zomerbaantje werkte ik bij een marketingbureau. Daar zette ik ontwerpen om naar HTML. Ik vond dit zo leuk, dat ik informatica ben gaan studeren in plaats van sterrenkunde. Tijdens mijn studie werkte ik als freelancer aan diverse projecten. Jeroen heb ik ontmoet bij een bedrijf waar wij toen samen werkten en via hem ben ik bij Infi terechtgekomen.”

In de toekomst Infi Nijmegen?

Thomas: “Jeroen is bij Infi gekomen, met het idee een vestiging in Nijmegen op te zetten. Intussen had ik mijn eigen bedrijf. Na wat kleine projecten te hebben gedaan, ging ik op zoek naar een groter project. Voor een referentie nam ik contact op met Jeroen. Hij vertelde me dat hij bezig was met Infi Nijmegen. Daar wilde ik wel meer van weten. We hebben een afspraak gemaakt en hij heeft mij al zijn plannen over Infi Nijmegen verteld. Toen vroeg hij of ik zin had om samen de kar te trekken. In aanloop naar de oprichting van Infi Nijmegen werk ik nu bij Infi Utrecht, om zo ook de cultuur te proeven en bekend te raken met manier van werken. Het idee is om eind van dit jaar de vestiging Nijmegen groots te lanceren.’‘

Wat vind je leuk aan Infi?

Thomas: ”Ik heb het idee dat iedereen hier met plezier werkt aan projecten voor de klanten. Er hangt een ongedwongen en relaxte sfeer, maar er is altijd een kritische blik op de kwaliteit, waardoor goed vakmanschap wordt geleverd.”

Waar kijk je naar uit?

Thomas: ’’ Naar alle uitdagingen die komen kijken bij het starten van een nieuw bedrijf. Infi Utrecht is een goed voorbeeld, daar kan ik veel van leren. Met nieuwe mensen en nieuwe projecten komen we zeker onze uitdagingen tegen. Spannend, maar veel zin in!’’

Wat vind je leuk naast het programmeren?

Thomas: ” Eigenlijk ben ik altijd met programmeren bezig, het is mijn passie en ook mijn hobby. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en ik steek daar graag al mijn energie in.”

[Thomas is developer bij Infi]

Infi maakt het allemaal waar:

browser-icon

Webapplicaties

Wij ontwikkelen webapplicaties op maat waarmee we jouw ideeën waarmaken. Maatwerkapplicaties gebouwd door ambitieuze nerds die niet schrikken van uitdagende logica, complexe databases, datamigraties of betaalomgevingen. Daarnaast verzorgen we ook de hosting, onderhoud en support. Wij willen jouw ideeën fixen. Wil je weten hoe?
Ontdek wat een webapplicatie voor je kan doen >

mobile-icon

Mobiele apps

We zijn nerds met liefde voor softwareontwikkeling, dus ook voor de ontwikkeling van mobiele applicaties (apps). Native apps voor iOS en Android, maar ook voor mobiel gebruik geoptimaliseerde webapplicaties. Wij weten wat erbij komt kijken en hebben de kennis voor web, iOS en Android allemaal in huis. Wil je weten wat het beste bij je past? 
Ontdek wat een mobiele app voor je kan doen >

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?