Eén team, één taak

Ik ben al heel mijn leven een ’maker’. Mijn fotoboeken van zelfs de kleuterschool staan vol met gekke uitvindingen. Op de middelbare school pakte ik dan ook elke creatieve uitdaging aan die ik kon vinden. Toen ik aan het einde van de middelbare school in aanraking kwam met webdevelopment was de keuze snel gemaakt.

Ultieme vorm van creatie

Hoe geweldig zou het zijn om grootste plannen te kunnen bouwen uit helemaal niets? Dat is precies wat mij in softwaredevelopment aantrekt. Met een laptopje op schoot heb ik alles wat ik nodig heb om nieuwe dingen uit te vinden, mijn leven makkelijker te maken, en experimenten uit te voeren. Hoewel ik nog steeds regelmatig mijn handen vuil maak aan hardware, is software waar mijn hart ligt.

Daarnaast beweegt de software-industrie zich zó ongelofelijk snel, dat wanneer je klaar bent met een serie experimenten en projecten, er ongetwijfeld weer een nieuwe wereld op je staat te wachten. Er komt nooit een einde aan deze prachtige ontdekkingsreis. Als je een mooi team vindt om een expeditie mee op te zetten, zal het je verbazen wat voor dingen je kan ontdekken.

Sociaal beroep

Softwareontwikkelaar is nog een relatief nieuw beroep. Het biedt hele leuke uitdagingen als het gaat om het uitvinden van ’hoe wij nu allemaal goed met elkaar werken.’ Wat heel mooi is, is dat ontwikkelaars zelf ook graag aan dat proces meewerken. De ’elke-dag-een-beetje-beter’-instelling van de meeste ontwikkelaars zorgt er snel voor dat sterke teams zoals bij Infi hele sociale, gezellige, effectieve, en communicatief vaardige teams zijn.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.