Michelle één jaar bij Infi

Jolanda Achter de schermen

Michelle werkt nu een jaar bij Infi. Wat is haar in dat jaar opgevallen en bijgebleven?

Je werkt nu een jaar bij Infi Amsterdam. Wat is jou het afgelopen jaar het meest bijgebleven?

Michelle: ”We hadden in juni een terugkommiddag. Dit was het eerste grote event sinds ik bij Infi werk. Ik heb die middag voor het eerst collega’s in het echt gezien waar ik al sinds november meewerk. Dit was zo raar. Normaal zie je collega’s veel eerder face-to-face, maar door corona was dit dus niet mogelijk. Ik was dus héél blij dat we deze terugkommiddag hadden en iedereen kon ontmoeten.”

Samenwerken met collega’s op afstand: hoe was dat?

Michelle: ”Samenwerking op afstand ging goed. Mijn hele inwerkperiode bij Infi was remote en dit is goed bevallen. Ik had wel het gevoel dat ik bij het team hoorde, ondanks dat ik mijn teamgenoten nog nooit in het echt had gezien. In mijn huidige project werken we samen met collega’s van Infi Utrecht waardoor er nog steeds veel remote gewerkt wordt. We hebben in Amsterdam elke ochtend een koffiemomentje met zijn allen naast de standup en zien elkaar soms ook daarbuiten. Het is wel anders dan op kantoor werken. Op kantoor is het toch makkelijker om even een vraag te stellen of een babbeltje bij het koffieapparaat.”

Wat heb je geleerd? En wat wil je nog leren?

Michelle: ”Ik heb in mijn afgelopen jaar bij Infi heel veel geleerd over softwareontwikkeling en over samenwerken met de klant. Wat ik graag zou willen leren is hoe je het beste, of op de meest efficiënte manier een softwareprobleem van een klant kan oplossen.”

Programmeren nog steeds leuk?

Michelle: ”Ik vind programmeren nog steeds leuk. Vooral als je iets maakt waar de klant dan heel blij van wordt. Dat geeft toch veel voldoening. Ik ben na een hele dag programmeren er wel klaar mee, dan ga ik ook ‘s avonds niet meer achter de computer zitten. Daarentegen vind het ik het wel leuk om in het weekend aan kleine eigen projecten te zitten.”

Wat zou je tegen een toekomstige collega willen zeggen?

Michelle: ”Bij Infi werken mensen die echt van techniek houden. De sfeer is ontspannen, je krijgt de ruimte en tijd om nieuwe dingen te leren. Zeker in het begin is dat fijn, je hoeft niet direct vol aan het werk.”

Ben je ook iemand die eerst moet landen? Bij Infi nemen we de tijd voor je, meer weten? Kijk op werken bij Infi.

 

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.