Ze worden zo snel groot – van Couverts naar IENS

Jiska In het nieuws

Trots bij Infi: grote klant Couverts is overgenomen door IENS

Waarschijnlijk heb je het al gelezen want het nieuws stond er vol van: Reserveringssite IENS van TripAdvisor neemt Couverts over.

Bij Infi wordt elke zweetdruppel honderd procent verdiend door dagelijks kei- en keihard te werken om mooie, succesvolle webapplicaties en mobiele apps af te leveren. Onze waarmakers kijken samen met de klant naar hoe we een product mooier en beter kunnen maken – koppen bij elkaar en gaan!

Couverts naar IENS

In 2009 namen we deze kakelverse klant in de arm en zorgden we in de afgelopen zeven jaar samen voor een enorme groei. Bestaande code herschrijven veranderde in de loop der tijd in de creatie van een prachtig online reserveringsplatform voor restaurants. Vandaag de dag werken onder andere Wolf, JaccoNielsRutger, Daan en Jiri van Infi samen met Couverts om ervoor te zorgen dat je bij 2600 locaties zo aan kan schuiven. En dat heeft nu zijn vruchten afgeworpen.

Op 27 oktober 2016 was het hoge woord eruit: Couverts wordt overgenomen door IENS, en zal één groot reserveringsplatform worden. Wát een enorme veer om te ontvangen als mede-ontwikkelaar van Couverts. Een staaltje waarmakerij van heb ik jou daar!

“Dit is waarom Infi bestaat. Samen met een klant blijven we software ontwikkelen tot een steeds beter product, en nu wordt er een klant door een grote partij overgenomen. Een groter compliment kan je als bedrijf eigenlijk niet krijgen.”

– Daniel Roy (Directeur Infi)

Trots

Natuurlijk geven we elkaar bij Infi de nodige schouderklopjes, maar zonder het harde werken en het goede idee van Couverts zelf stonden we natuurlijk nergens. Door het zwoegen van medewerkers van beide partijen is nu dit mooie resultaat geboekt. Want niet alleen heeft Couverts kunnen groeien door Infi – Infi heeft ook enorme stappen kunnen zetten dankzij Couverts. Een mooi voorbeeld van hoe twee groeiende bedrijven iets fantastisch kunnen bereiken wanneer de handen ineen worden geslagen.

“De ontwikkelaars van Infi hebben aan de groei van Couverts bijgedragen met hun kennis en energie. Samen zijn we hand in hand gegroeid tot waar we nu zijn. Onze ideeën werden snel en kundig, mede door het meedenken van Infi, gerealiseerd. Hiervoor wil ik iedereen bij Infi hartelijk bedanken!“

– Max Aarts (Product Owner bij Couverts)

Couverts in 2012
Couverts in 2016

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.