Wel devs, geen ops?

Wij helpen onze klanten bij het inrichten van een behapbaar beheerproces: het opzetten of opschalen van jullie infrastructuur, monitoring en testing. You build ityou run it – met een beetje hulp van Infi.

 

Neem contact op

Hebben jullie wel een development-team, maar blijft ops een beetje een ondergeschoven kindje? Of hebben jullie het zo druk met nieuwe features implementeren dat je verder nergens aan toekomt? Geen nood! Wij ondersteunen jullie bij het opzetten van infrastructuur en monitoring, het implementeren van (de juiste) geautomatiseerde tests en het inregelen van een gestroomlijnd beheerproces.

Infi kan jullie helpen om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van je software te verhogen, terwijl je minimaal net zo snel dóór blijft ontwikkelen. Je time-to-market blijft gelijk, en je kunt sneller schakelen. Bij groeiende vraag en toenemende belasting van jullie systemen helpen wij om efficiënt op te schalen. We begeleiden jullie bij het verbeteren en uitbreiden van de infrastructuur, zodat de software toekomstproof is.


De CI/CD pipeline van een van onze projecten met React Native op de frontend en een Laravel Nova backend

Infiërs zijn echte DevOps-ers

De ontwikkelaars van Infi hebben hun kennis van Microsoft Azure en DevOps bijvoorbeeld gebruikt om het platform van TallComponents naar de Cloud te brengen. Voor het platform gebruiken we diverse onderdelen van Azure, zoals Web Apps, Blob Storage, Table Storage, Queues en de Docker registry. De deployment zelf is volledig geautomatiseerd met behulp van Terraform en build pipelines in Github Actions, zodat een nieuwe versie automatisch uitgerold kan worden.

Omdat de Infi-ontwikkelaars niet alleen kennis van Azure hebben, maar ook zelf programmeren, hebben ze daar waar nodig ook de software aangepast of uitgebreid en automatische tests toegevoegd. Infiërs zijn hier echte DevOps-ers: ze gebruiken hun development-vaardigheden om operations makkelijker te maken en omgekeerd. Inmiddels staat het platform en is het beheer en de ontwikkeling weer grotendeels in handen van TallComponents. Lees verder…

Meer weten?

Heb je een concrete hulpvraag op het gebied van DevOps? Of wil je eens praten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze directeur daniel.roy@infi.nl.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.