Mobiele apps

Veel mensen zullen jullie applicatie op een mobiel apparaat gebruiken, dus is het slim je applicatie direct geschikt te maken voor telefoon of tablet.

Soms betekent dit dat we de front-end ook geschikt maken voor een kleiner scherm. Ook kun je ons een mobiele app laten bouwen die specifiek bedoeld is voor gebruik op een telefoon of tablet.

Ook hier kun je met ons alle kanten op (we hebben ervaring met Apple iPhone en Android besturingssystemen). We kunnen met native technologieën (Swift, Kotlin, Java, Objective-C) en met hybride frameworks (React Native, Flutter) goed uit de voeten.

Meer weten over native vs. hybride ontwikkelen voor mobiele apparaten?

 • Vrouw in het openbaar vervoer bekijkt de Gappie app op haar telefoon

  GVB App

  Mobiele app

  GVB is dé openbare vervoerder van Amsterdam. Elke dag maken ruim 700.000 reizigers gebruik van het OV. Veel van deze mensen maken gebruik van Gappie, de GVB-app gebouwd door Infi. Overigens is Gappie niet alleen voor Amsterdam: de app is door heel Nederland voor het OV te gebruiken!

 • KNMV

  Mobiele app

  Een béétje motorrijder heeft tegenwoordig de passen-app van de KNMV, ontwikkeld door Infi, op zijn mobiel. De KNMV is Nederlands grootste motorrijdersclub. Ruim 100 jaar behartigen zij de belangen van motorrijders in Nederland.

 • SnappCar

  Mobiele app

  Met de SnappCar iOS-app vind je simpel en snel huurauto’s in jouw buurt. Stuur via de app een huurverzoek en betaal direct na acceptatie. Samen met SnappCar maakt Infi dit allemaal waar!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.