Infi & OpenCompanies

OpenCompanies geeft ondernemers snel inzicht in huidige en toekomstige zakenrelaties op web, mobiel of tablet. Infi maakt de technische ondersteuning en doorontwikkeling waar. 

OpenCompanies.nl is een overzichtssite van alle ruim 2,4 miljoen ondernemingen binnen Nederland en onderdeel van Graydon. Op de website vinden gebruikers adresgegevens van bedrijven, advies over de betaalgeschiedenis en de maximaal aan te raden kredietlimiet. Ook kun je reviews achterlaten over de zakelijke samenwerking met bedrijven.

Infi & OpenCompanies

Eind 2014 is OpenCompanies overgestapt van haar toenmalige softwareleverancier naar Infi. Ons werd toen gevraagd de migratie van de website waar te maken om daarna het platform verder door te ontwikkelen.

Recent werk van Infi voor OpenCompanies

We werken met twee teams aan de doorontwikkeling van OpenCompanies:

OpenCompanies.nl
In een team met mensen van zowel OpenCompanies als Infi is volgens de Scrum-methode een migratie naar het Cloud-platform van Microsoft Azure doorgevoerd. Met een agile team werken we nu aan de doorontwikkeling van het platform. Zo hebben we onlangs een volledig vernieuwd abonnementssysteem live gezet, inclusief een nieuwe gebruiksvriendelijke aanmeldflow!

Bedrijfscheck-app
Eind 2016 hebben we in zeer korte tijd met een klein agile team een gebruiksvriendelijke Bedrijfscheck iOS-app gebouwd. Met deze nieuwe app is het nog makkelijker om bedrijfsinformatie op te vragen terwijl je op pad bent! Van betaalgeschiedenis tot contactgegevens, alles wat je als ondernemer nodig hebt ligt nu binnen handbereik.

Koen, product owner bij OpenCompanies:

Voor ons complexe online platform zochten we een partij met focus op kwalitatieve softwareontwikkeling én ruimte om mee te gaan in onze just do it mentaliteit. Dit maakt Infi waar. Er is altijd ruimte om te sparren over verbetering en ‘kan niet’ bestaat bij Infi niet. We zijn heel enthousiast over het mooie en hoogwaardige werk dat Infi voor OpenCompanies heeft geleverd en kijken uit naar de toekomst!

Aan dit project werken o.a. mee

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?