Infi & OpenCompanies

OpenCompanies geeft ondernemers snel inzicht in huidige en toekomstige zakenrelaties op web, mobiel of tablet. Infi maakt de technische ondersteuning en doorontwikkeling waar. 

OpenCompanies.nl is een overzichtssite van alle ruim 2,4 miljoen ondernemingen binnen Nederland en onderdeel van Graydon. Op de website vinden gebruikers adresgegevens van bedrijven, advies over de betaalgeschiedenis en de maximaal aan te raden kredietlimiet. Ook kun je reviews achterlaten over de zakelijke samenwerking met bedrijven.

Infi & OpenCompanies

Eind 2014 is OpenCompanies overgestapt van haar toenmalige softwareleverancier naar Infi. Ons werd toen gevraagd de migratie van de website waar te maken om daarna het platform verder door te ontwikkelen.

Recent werk van Infi voor OpenCompanies

We werken met een vast team aan de doorontwikkeling van OpenCompanies:

OpenCompanies.nl

In een team met mensen van zowel OpenCompanies als Infi is volgens de Scrum-methode een migratie naar het Cloud-platform van Microsoft Azure doorgevoerd. Met een agile team werken we nu aan de doorontwikkeling van het platform. Zo hebben we onlangs een volledig vernieuwd abonnementssysteem live gezet, inclusief een nieuwe gebruiksvriendelijke aanmeldflow!

Bedrijfscheck-app

Eind 2016 hebben we in zeer korte tijd met een klein agile team een gebruiksvriendelijke Bedrijfscheck iOS-app gebouwd. Met deze nieuwe app is het nog makkelijker om bedrijfsinformatie op te vragen terwijl je op pad bent! Van betaalgeschiedenis tot contactgegevens, alles wat je als ondernemer nodig hebt ligt nu binnen handbereik.

opencompanies-screen-2017

Ronald, product owner bij OpenCompanies:

OpenCompanies heeft nu ruim 2 jaar ervaring met Infi en deze samenwerking loopt geweldig. Ons team bij Infi is pro-actief, pragmatisch met oog voor de huidige situatie en onze toekomsvisie met het platform. Hierdoor is Infi een waardevol strategisch partner, waar we snel en flexibel mee kunnen schakelen. Op naar mooie toekomstige ontwikkelingen!

Aan dit project werken mee

Nieuws over OpenCompanies

Andere klanten

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?