Infi collega's die gezellig aan het kanoen zijn.

Gezelligheid op kantoor

Roel Achter de schermen

Afgelopen kwartaal hebben we als doel gehad om meer gezelligheid te brengen op kantoor vóór of na werktijd. Samen met een groepje hebben we gebrainstormd welke activiteiten we wilden organiseren en wie wat wilde doen. Zo kwamen we op verschillende leuke activiteiten, waaronder Mindful Mondays met meditatie, yoga of pilates, een leuke bordspellenavond en als afsluiter een spetterende kanotocht.

Mindful mondays

Om onze werkweken goed te beginnen, besloten we om elke maandag te starten met Mindful Mondays. We wisselden af tussen meditatie-, yoga- en pilatesessies. Tijdens het mediteren werd er gebruik gemaakt van begeleide meditaties, zodat iedereen mee kon doen met of zonder meditatie ervaring. Hier hoefde je gewoonweg te luisteren. In de yogasessies leerden we hoe we een goede downward dog konden doen, enige lenigheid was wel een bonus maar uiteindelijk stond iedereen in een mooie downward dog.  De pilates sessies was een heuse workout bij het podium met spierpijn en ontspanning als gevolg. Het was fijn om de maandag rustig te beginnen, te ontspannen, stress verminderen en onze focus verbeteren. Door even de tijd te nemen voor onszelf en te ontspannen, begonnen we de week vol energie en positiviteit.

Bordspellenavond

Binnen Infi zijn er aantal fanatieke bordspelfanaten, daarom na een lange dag achter de computer een avondje zonder beeldschermen: de bordspellenavond. Naast een lijst aan spellen die meegenomen werd, werd iedereen uitgenodigd om zijn favoriete spellen mee te nemen. Op deze avond konden we duidelijk zien wie het meest fanatiek was. Dit was niet alleen te zien maar ook te horen. Het was een plezierige en gezellig avond waarin mensen nieuwe spellen kon proberen. We leerden elkaar beter kennen, lachten samen en genoten van de ontspannen sfeer die de bordspellenavonden met zich meebrachten.

Een verzameling bordspellen in hun dozen uitgestald in het raam

Kanotocht

Om in de warmte toch nog samen af te koelen is er een spetterende kanotocht georganiseerd. Samen in tweepersoonskano’s trokken we erop uit naar een kroegje verderop. Daar hebben we met z’n allen een verfrissend drankje gedronken om vervolgens weer terug te gaan om de kano’s in te leveren. De kanotocht was een leuke activiteit om samen lekker actief te zijn in de buitenlucht. Een extra set drogen kleren na afloop was handig, want nat worden dat gebeurt hoe dan ook. Het was leuk om te doen en ook wel een pittige workout. Deze avontuurlijke ervaring creëerde een sterke teamdynamiek en verbond ons op een unieke manier.

Infi collega's die gezellig aan het kanoen zijn.

Door het introduceren van Mindful Mondays, het organiseren van bordspellenavonden en het plannen van een spannende kanotocht hebben we een geweldige dosis gezelligheid op ons kantoor gebracht. Als kers op de taart hebben we nog aankomend een Mario-Kart-toernooi gepland.  De uitjes gaven ons de mogelijkheid om te ontspannen, plezier te hebben en elkaar beter te leren kennen buiten het werk om. Samen lekker Gezellig!

Meer van Infi

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.