Oranje muur met bovenaan een Vestaboard met kleurrijk beeld, op de groene bank ervoor een lachende man die een gegooide rubikscubus probeert op te vangen.

Vestaboard Showcase

Jeroen Werken bij

Een nerdy, nostalgisch, eigenlijk iets te duur stuk technisch speelgoed?! Yes please! Tijd voor een showcase van wat we er zoal mee gedaan hebben.

TLDR? Op https://vesta.infi.nl/ kun je zien wat voor moois we zoal met ons “klapperbord” doen tegenwoordig.

Vlak nadat de lockdowns in 2022 afgelopen waren hebben we gelijk weer een hackathon georganiseerd. Omdat ons Vestaboard net binnen was voor kantoor Utrecht, hebben we toen de pitches voor de “Infinithon” daar omheen laten draaien.

Een tijdje later kon je lezen wat voor projectjes we allemaal hadden gedaan. Een goed aantal daarvan is nog steeds in gebruik! En dat gebeurt lang niet altijd na een hackathon…

In de maanden erna heb ik ook nog met stevige regelmaat wat pixel art gemaakt voor het Vestaboard. Van Pacman tot Mario, van Rust krabben tot Tie Fighters… alles wat maar op het gelimiteerde raster van een Vestaboard past is geprobeerd!

2x2 ingezoomde afbeeldingen van het Vestaboard ("INFI", Link uit Zelda, Mario Bros paddestoelen, Star Trek Enterprise)

Tijd om jullie dus lekker te maken met een wat permanentere showcase dan een los draadje op social media. Wat gelijk weer een goede kans was om eens met SvelteKit en TailwindCSS verder te experimenteren! Het resultaat? Een dedicated Infi Vestaboard Showcase static website, waar je preies kunt zien wat voor mooise we er zoal mee bouwen.

Nieuwsgierig, en ook interesse om aan te sluiten bij een club waar er zat ruimte is om met techniek te experimenteren? Je weet ons te vinden!?

Oh ja, en nog een keertje dan: de resultaten zie je op https://vesta.infi.nl/!

Meer Vestaboard posts

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.