Een foto van het Utrechtse Infi kantoor met 4 rijen lege stoelen en iemand die bij een laptop staat om een presentatie voor te bereiden, ter voorbereiding van INFI-CON.

Infi-Con keert terug in 2022!

Luca In het nieuws

In 2019 en 2020 organiseerden we Infi-Con: “onze interne kennisdelingsmiddag, ge-open-sourced!”. Na een jaartje afwezigheid zijn we in 2022 weer terug! Lees hier de aankondiging…

TL;DR: Infi-Con is terug! Donderdag 20 oktober, 12:30 tot 17:00 (plus borrel natuurlijk). Wil je ook komen? Meld je aan op con.infi.nl!

Infi-Con is ooit begonnen als een soort “interne conferentie”, een middag voor gezellig samenkomen en kennisdelen – twee dingen die in het hart van Infi zitten. Sinds 2019 hebben we die conferentie ge-open-sourced, wat betekent dat iedereen welkom is! Ook jij – de lezer – bent bij deze van harte uitgenodigd. Dus kom ons vooral vergezellen in een middag met talks, kennisdelingen, gezelligheid, en uiteraard drankjes, snacks en de mogelijkheid om te socializen.

De vorige jaren waren natuurlijk wat vreemd, met in 2020 een virtuele Infi-Con, en 2021 heeft het zelfs helemaal zonder moeten doen. Gelukkig zijn we in 2022 weer helemaal terug, en better than ever! Met dit jaar:

  • Vier talks gerelateerd aan een boek waar de spreker van geleerd heeft en goed vond (of juist niet) 📚
  • Een externe spreker: Felienne Hermans! Auteur van het boek “The Programmer’s Brain”, zij komt ons wat inzicht geven in ons eigen hoofd 🤯
  • Drie interne sprekers die jullie wat gaan vertellen over verschillende onderwerpen rondom ons dagelijkse development werk 🧑‍💻
  • Ein-de-lijk weer de kans om IRL te socializen met de Utrechtse dev community! 🎉
  • Uiteraard een borrel achteraf voor wie nog even na wil praten 🍻

Wij hebben er ontzettend veel zin in, en zijn hard bezig met alle voorbereidingen te treffen! We hopen dat we met deze sneak preview jou ook alvast een beetje enthousiast hebben kunnen maken. Meer info volgt snel, en zie je het eerst door ons te volgen op Twitter en LinkedIn. Hopelijk tot snel!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.