Waarom werken bij Infi?

Henri Werken bij

We hebben hoverboards, een onbeperkt hardware- en opleidingsbudget, erg prettige kantoren en, en, en …, maar waarom werken mensen nou écht bij Infi?

Dit bericht wordt verzonden naar 48 geadresseerden” zag ik laatst in mijn e-mailclient staan. Ruim voorbij de grens van 42 mensen per vestiging dus, en dat kan kloppen, want we hebben drie vestigingen: Utrecht, Amsterdam en Nijmegen. Gestaag groeit het aantal collega’s, vaak zonder dat je het echt door hebt. Behalve op een terugkomdag, waar we steeds grotere locaties voor nodig hebben.

Zelf werk ik zelfs al voor de tweede keer bij Infi. Ook onze Utrecht-directeur Patricia is na een aantal jaren teruggekomen. Een fijne werkplek, bij- en met de klant werken, inspraak van medewerkers in het bedrijf, alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en afwisselende projecten zijn misschien cliché, maar daarmee niet minder waar!

Afwisselende projecten betekent overigens niet dat je elke zoveel maanden op een ander project zit. Integendeel, ook meerdere jaren op hetzelfde project zitten komt voor. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat.

Zit je lekker op je plek? Blijf lekker zitten! Uitgekeken op een project? Kijk gerust eens naar een ander project! Toe aan een andere vestiging? Ga er aan de slag, of begin er zelf een! Alle projecten doen we vervolgens graag “The Infi Way“, die volledig online te vinden is op way.infi.nl

Screenshot van ingeklapte versie van The Infi Way, om een indruk te geven van de 6 a 7 gekleurde blokken die op The Infi Way te zien zijn

Vrijwel elk bedrijf beweert ook dat ze die fijne werkplek hebben, dus wat maakt Infi daarin anders? Een tafelvoetbaltafel hebben we bijvoorbeeld niet. Maar wel Hoverboards om door ons kantoor te racen en Star Wars artifacten. Links en rechts wat werkende (en niet-werkende) overblijfsels van Infinithons. Allemaal onderdelen die herinneren aan- of nieuwsgierig maken naar een activiteit of verhaal.

Afgelopen jaren waren natuurlijk wat raar. Weken of zelfs maanden zagen we elkaar niet in persoon. En al die activiteiten die we deden waren waar mogelijk online. Maar gelukkig zijn we weer aan het opbouwen, en ziet een typisch Infi-jaar er binnenkort vast weer goed gevuld uit!

Maakt dit je nieuwsgierig? Wil je nog meer weten? Dan weet je wat je te doen staat: kijk eens op onze werken-bij pagina!

PS. Heb je trouwens de door ons ontworpen Domtoren al ge-3d-print?

Gerelateerde berichten

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.