Wel devs, geen ops?

Wij helpen onze klanten bij het inrichten van een behapbaar beheerproces: het opzetten of opschalen van jullie infrastructuur, monitoring en testing. You build ityou run it – met een beetje hulp van Infi.

 

Neem contact op

Devops

Hebben jullie wel een development-team, maar blijft ops een beetje een ondergeschoven kindje? Of hebben jullie het zo druk met nieuwe features implementeren dat je verder nergens aan toekomt? Geen nood! Wij ondersteunen jullie bij het opzetten van infrastructuur en monitoring, het implementeren van (de juiste) geautomatiseerde tests en het inregelen van een gestroomlijnd beheerproces.

Infi kan jullie helpen om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van je software te verhogen, terwijl je minimaal net zo snel dóór blijft ontwikkelen. Je time-to-market blijft gelijk, en je kunt sneller schakelen. Bij groeiende vraag en toenemende belasting van jullie systemen helpen wij om efficiënt op te schalen. We begeleiden jullie bij het verbeteren en uitbreiden van de infrastructuur, zodat de software toekomstproof is.


De CI/CD pipeline van een van onze projecten met React Native en een Laravel Nova backend

Wil jij eens praten over wat we voor jouw devops kunnen betekenen?

Neem contact op

 

Testing

Je weet precies hoe het moet… maar de praktijk is weerbarstig! Infi kan jullie helpen om jullie geautomatiseerde testproces naar een hoger niveau te brengen. Snelgroeiende bedrijven lopen precies hier tegenaan: omdat de nadruk in jullie softwareontwikkeling heeft gelegen op return on investment voor je business, heeft testing niet zo veel prioriteit gekregen in het ontwikkelproces. Nu willen jullie het alsnog goed regelen, maar  intussen ook dóórontwikkelen…

Wij hebben veel ervaring met het op een slimme manier inregelen van end-to-end-testing. Wij nemen het development-team mee in het implementeren van pragmatische, maar gedegen testing. We bedenken wat we kunnen doen en gaan het dan direct bouwen, gewoon samen met jullie developers. We nemen je mee in elke stap en leunen op jullie kennis van de applicatie en het domein. Zo komen we samen tot een behapbaar geautomatiseerd testproces waar jullie development-team gemakkelijk mee uit de voeten kan!

Wil jij eens praten over wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van testing?

Neem contact op

 

Monitoring

Fouten maken is menselijk en vaak ook nog eens leerzaam. Maar als er iets mis is met je software, is het wel zo fijn als jij dat eerder weet dan je gebruikers!

Infi kan jullie helpen met het inrichten van monitoring op maat, zodat de juiste waarschuwing op het juiste moment bij de juiste persoon terechtkomt. En jullie er ook nog tijdig op kunnen handelen, omdat je precies ziet wat er mis is. We denken met jullie mee en reiken de juiste tools aan. Wij zijn volledig vrij in het gebruik van onze tooling, dus je krijgt onafhankelijk advies over wat het beste in jullie proces past. We helpen jullie met het inrichten en implementeren op een manier die precies past bij jullie product en werkwijze, en als alles lekker draait, gaan jullie ontwikkelaars er zelfstandig mee verder!

Wil jij eens praten over wat we voor jouw team kunnen betekenen op het gebied van monitoring?

 

Neem contact op

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.