Infi & Couverts

Op Couverts reserveer je online 24/7 bij 2500 restaurants in Nederland. Infi serveert van reserveringsplatform tot mobiele apps, met optimale gebruikservaring.

Het gemak van niet langer de telefoon pakken, maar gewoon online een tafel reserveren bij een restaurant, wint dankzij Couverts.nl terrein. Met het online reserveringssysteem bedient Couverts met succes de consument én de B2B markt.

Infi & Couverts

Ons werd gevraagd om een online reserveringsagenda te maken die het papieren boek van de restaurateur vervangt. De applicatie moest het mogelijk maken dat consumenten vanuit verschillende kanalen konden reserveren, zowel via de website als apps. We begonnen met één persoon aan dit project wat nu uitgegroeid is tot een groot landelijk platform. 

Recent werk van Infi voor Couverts

We zorgen continu voor een optimale gebruikservaring op alle platformen en systemen die we voor Couverts hebben gemaakt. Met een team van mensen van Infi en van Couverts werken we dagelijks in scrumformatie bij elkaar op kantoor om dit waar te maken.
 
Infi maakt voor Couverts waar:

  • Reserveringsplatform Couverts.nl;
  • Reserveringssysteem voor restaurants;
  • iOS en Android apps waarmee je restaurants in je buurt kunt zoeken, reviews kan bekijken en je reserveringen op kan slaan in je agenda.

Max, product owner bij Couverts:

Infi heeft de technische groei van Couverts waargemaakt. Wat als een klein project begon, heeft zich ontwikkeld tot een groot platform. De mensen van Infi hebben de technische expertise en betrokkenheid in huis om te zorgen dat wij het maken bij onze klanten. Heel fijn!

Aan dit project werken mee

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?