Infi & Couverts (nu: TripAdvisor)

Infi serveerde vanaf 2009 een smakelijk menu maatwerksoftware. Variërend van reserveringsplatform tot mobiele apps, voor een appetijtelijke gebruikservaring. 

Infi maakte voor Couverts een platform voor restaurantreserveringen. Voor de consument was dit een boekingssysteem, voor de restaurateurs maakten we uitgebreide functionaliteit zoals tafelschikking en kortingsacties. Dankzij het succes van het platform komt Couverts in 2016 in handen van IENS, onderdeel van TripAdvisor. ”Ik ben enorm trots dat de kansen die we toen zagen, met de hulp van RTL, hebben geleid tot een kentering in de markt van het reserveren van restaurants”, zegt Paul Wiertz, oprichter van Couverts.

Infi & Couverts

Paul Wiertz was een voor Infi typische opdrachtgever: vol energie en goede ideeën, maar zonder technische kennis over hoe je dit nou effectief omzet in een (onderhoudbaar) product. Hij vroeg ons om de software ontwikkeling te verzorgen; Infi leverde dus het hele software development team.

Toen Paul bij ons kwam met zijn plannen, stond online reserveren van restaurants nog echt in de kinderschoenen. Veel restaurants hadden niet eens een website. Couverts bestond eigenlijk uit twee aparte onderdelen: consumenten moesten eenvoudig en snel een restaurant in de buurt kunnen reserveren; uiteraard geholdpen door ratings, online menu-kaarten en foto’s. Restaurateurs hadden een andere uitdaging: die wilden hun gasten zo efficient mogelijk kunnen plaatsen, zodat de bezettingsgraad zo hoog mogelijk is. In de restaurateurs-applicatie kon je daarom precies aangeven hoe de tafels gerangschikt waren (en zelfs op welke manieren ze aan elkaar geschoven konden worden om grotere groepen te faciliteren)! In de loop van de jaren ontstond een heel nauwe samenwerking tussen Couverts en Infi, en we waren er dan ook heel trots op toen Couverts verkocht werd aan TripAdvisor.

couverts-screen-2017

Max, product owner bij Couverts:

Infi heeft de technische groei van Couverts waargemaakt. Wat als een klein project begon, heeft zich ontwikkeld tot een groot platform. De mensen van Infi hebben de technische expertise en betrokkenheid in huis om te zorgen dat wij het maken bij onze klanten. Heel fijn!

Aan dit project werken mee

Nieuws over Couverts (nu: TripAdvisor)

Andere klanten

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?