Foto van klantmuur bestaande uit opengewerkte tetrisblokken met daarin logos en swag van de klanten van Infi

Onze klantenmuur

Patricia Achter de schermen

Hoe tof is het als je door ons kantoor loopt en dan direct ziet voor welke klanten we allemaal werken en gewerkt hebben? Dat was de pitch van Heijmans voor één van de rocks (kwartaaldoelen). En daar werden we eigenlijk allemaal wel enthousiast van.

Met een klein groepje begonnen we met een brainstorm met de crazy eight methode. Een groot vel papier verdeeld in 8 vakjes en dan iedere minuut één idee genereren. Dat was best pittig om eerlijk te zijn. Maar na 8 minuten hadden veel mooie ideeën. Daarna zijn we in tweetallen gaan brainstormen om samen tot één tof idee te komen. Die ideeën hebben we vervolgens in de grotere groep weer aan elkaar gepresenteerd.

Ik was echt enorm verrast door alle super leuke en creatieve ideeën. Eén van de ideeën was een muur bouwen van allemaal lego stukjes met daarin de verschillende klanten ook middels lego uit te beelden. Heel erg leuk, maar wel erg uitdagend 😉

We kozen uiteindelijk voor de tetris-klantenmuur. Een muur met allemaal tetrisblokken met daarin items en naambordjes van onze klanten. De vader van Dennis en Christa kon ons helpen met het maken van de blokken. Een precisiewerkje, aangezien de blokken natuurlijk perfect op elkaar moesten passen. Vakwerk heeft hij geleverd: de blokken zijn echt heel mooi geworden.

Toen de blokken gemaakt waren, moesten ze natuurlijk ook nog in de juiste kleur geschilderd worden, en ook dat kwam erg precies. Kleurcodes opgezocht, naar de gamma met de kids en toen schilderen maar. Met een groepje zijn we s’avonds de blokken gaan verven bij mij thuis. Ook dat was nog een behoorlijke klus.

Foto van tetrisblokken

Inmiddels is de klantenmuur opgebouwd en hebben we aan onze huidige klanten items gevraagd voor in de muur. Superleuk! Er staat bijvoorbeeld een pluche truck in van BASWorld, een batterij op zonne-energie van iChoosr en een stuk staal van Heuvelman. De volgende stap is de logo’s op de bordjes printen van onze oud-klanten, zodat ook die een mooie plek krijgen in de muur.

Iedere keer als ik langs de muur loop voel ik me trots. Trots op al onze mooie klanten, trots op het team dat deze muur bedacht heeft en gemaakt heeft. En trots op het eindresultaat (ook al is het nog niet helemaal af).

Wil je weten wat we voor onze klanten doen?

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.