Mijn broer is een computer fanaat, en hij is dan ook de reden dat ik in aanraking ben gekomen met programmeren. Op de basisschool knutselden we samen mijn eerste website in elkaar. Tienerboeken.nl was mijn eigen plekje op het internet, waar ik mijn grootste hobby’s combineerde: lezen, schrijven en computeren.

Op de middelbare school werd ik als meisje erg gestimuleerd om een technische studie te kiezen. Ik was goed in de exacte vakken en het zou ‘zonde’ zijn om daar niks mee te gaan doen. De opstandige puber in mij wilde hier niets van weten en ik besloot communicatie en literatuur te gaan studeren. Enkele jaren later ben ik toch overstag gegaan en op de opleiding Informatica geëindigd.

Het mooie aan software schrijven vind ik dat je een zichtbaar eindproduct aan het maken bent. Ik voel mij soms net Bob de Bouwer. Daarbij ligt voor mij de uitdaging in zo simpel en duidelijk mogelijke code schrijven.

In mijn vrije tijd raak ik eigenlijk zo min mogelijk computers aan. Ik ben liever aan het klimmen en klauteren in de boulderhal, een goed boek aan het lezen, of mijn volgende reis aan het uitstippelen.

 

Klanten waar Christa voor gewerkt heeft

  • Technolution & GVB

    Webapplicatie

    Technolution is een technologiebedrijf gevestigd in Gouda, dat gespecialiseerd is in het leveren van innovatieve oplossingen en diensten op het gebied van softwareontwikkeling, elektronica en systeemintegratie voor verschillende industrieën. Samen met Technolution bouwden we de OVpay webshop voor GVB. Zij de backend, wij de frontend.

  • Skinconsult

    Webapplicatie

    Als je een bodylotion, deodorant of make-up remover op de markt brengt, heb je Skinconsult nodig. In de conservatieve farmaceutische branche wil Skinconsult dé innovator worden. Aan ons de vraag om dat technisch mogelijk te maken!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.