Infi & KNMV

Infi Amsterdam bereikt sinds 2018 heel motorrijdend Nederland met de mobiele Passen-app.

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging behartigt al meer dan 100 jaar de belangen van motorrijders in Nederland. Zo voorziet de organisatie in het afgeven van licenties voor motorsportevenementen en hulp bij pech en verzekeringen. Voor de meeste van deze zaken werd door de KNMV met plastic passen gewerkt.

Infi Amsterdam & de KNMV

Aan Infi de schone taak om in 2018 deze plastic passen te vervangen door een mobiele applicatie. In de applicatie worden alle mogelijke licenties opgenomen die de KNMV
afgeeft. De KNMV gaat op deze manier niet alleen met zijn tijd mee, maar zorgt ook voor minder plastic afval, omdat het niet jaarlijks de passen van zijn leden hoeft te vervangen.

Recent werk van Infi voor de KNMV

De Android en iOS app zijn eind 2018 opgeleverd en sindsdien wordt er nog volop aan de app doorontwikkeld. Zo wordt het voor gebruikers mogelijk om ook makkelijker profielgegevens te wijzigen of hulp te vragen bij pech onderweg.

google-play-knvm-app-screenshot-infinl-reactnative

Infi maakte voor de KNMV waar

  • iOS en Android apps waarmee licenties en lidmaatschappen kunnen worden ingezien, gebouwd in ReactNative.
  • Een API om de koppeling met bestaande systemen mogelijk te maken, gebouwd in .NET Core. Hierbij is veel aandacht aan monitoring besteed, zodat we alles goed in de gaten kunnen houden. Hiervoor gebruiken wij alleen Zabbix.

Lees in Freek‘s blog hoe je Zabbix met Elastic kunt inrichten voor monitoring.

Aan dit project werken mee

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?