Infi & KNMV

Een béétje motorrijder heeft tegenwoordig de passen-app van de KNMV, ontwikkeld door Infi, op zijn of haar mobiel. De KNMV is Nederlands grootste motorrijdersclub. Ruim 100 jaar behartigen zij de belangen van motorrijders in Nederland.

Alle motorrijders aan de app
De KNMV geeft licenties af voor motorsportevenementen, biedt hulp bij motorpechservice en je kunt er een motorverzekering afsluiten. Voor de meeste van deze zaken werkte de KNMV met plastic passen. Het was aan ons om deze taken mogelijk te maken in een app. Met de app kunnen de leden van de KNMV alles vanuit hun broekzak regelen. Inmiddels is de app al meer dan 40.000 keer gedownload.

Continue doorontwikkeling
We bouwden iOS en Android apps in ReactNative, waarmee je je licenties en lidmaatschappen kunt inzien. We zijn de app steeds aan het doorontwikkelen. Zo maken we het voor gebruikers mogelijk om ook makkelijker profielgegevens te wijzigen of hulp te vragen bij pech onderweg. We hebben gezorgd voor een API om de koppeling met bestaande systemen mogelijk te maken, gebouwd in .NET Core. Met behulp van Zabbix hebben we alles goed kunnen monitoren.

App = minder plastic
Met deze app hebben we de KNMV geholpen om de leden een veel modernere service te bieden én naast alle functionaliteiten zorgt de app ook voor minder plastic afval. Het scheelt de KNMV tienduizenden pasjes per jaar, en dat is goed voor het milieu en voor de portemonnee!

Infi. Make it real.

google-play-knvm-app-screenshot-infinl-reactnative

Aan dit project werken mee

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?