Infi & Softbrick

Heb je je weleens afgevraagd hoe het werk van de medewerkers van de supermarkt bij jou om de hoek wordt ingepland en geregistreerd? De kans is groot dat dit gebeurt met behulp van de Workforce Management Suite van Softbrick.

Al ruim 20 jaar biedt Softbrick ondersteuning op het gebied van forecasting, budgettering, personeelsplanning, tijdregistratie en employee self-service. De klanten van Softbrick behoren tot de grootste organisaties van Nederland in de Retail, Logistiek, Industrie en Hospitality. Softbrick levert een cloud gebaseerde End-to-End Workforce-Management-oplossing met bewezen integratie naar onder meer HR-, Payroll en uitzendorganisaties. Omdat de verschillende cao’s in één omgeving worden ingericht, biedt dat een eenvoudig te beheren omgeving. De verschillende dashboards en rapportages geven teamleiders en managers snel inzicht in de kpi’s en de te nemen acties.

De software van Softbrick heeft een lange historie en is in de loop der tijd door verschillende mensen met soms verschillende inzichten uitgebouwd. Om ervoor te zorgen dat Softbrick haar klanten in de toekomst kan blijven bedienen en mee te gaan met de nieuwe trends en ontwikkelingen in de markt, heeft Softbrick besloten om een grootschalige innovatie van de kern van de software uit te laten voeren.

Meer weten? Download de case study!

Dit gaat ervoor zorgen dat er in de toekomst efficiënter aan nieuwe functionaliteiten gebouwd kunnen worden. Verder zorgt de modernisering van de code base ervoor dat Softbrick ook in de toekomst een aantrekkelijke werkplek blijft voor enthousiaste softwareontwikkelaars. Softbrick heeft Infi gevraagd om een partnership aan te gaan bij deze applicatievernieuwing.

De complexiteit van een softwareproduct dat al meer dan 20 jaar bestaat en nog steeds actueel is, geeft een bijzondere dynamiek en een interessante, maar vooral ook leuke intellectuele uitdaging.

Jeroen Huinink – Team lead Infi

In onderling overleg is besloten om ‘de wielen te vervangen terwijl de bus rijdt’: de arbeidsvoorwaarden en gerelateerde wetgeving veranderen voortdurend, dus stilstaan is geen optie. Het is daarom belangrijk dat Softbrick voortdurend in staat is om nieuwe versies te maken en uit te leveren waarin zowel deze wijzigingen als nieuwe productinnovaties beschikbaar zijn voor hun klanten.

Infi heeft hiervoor een plan van aanpak gemaakt dat door het gezamenlijke team van Softbrick- en Infi-developers wordt uitgevoerd. Tegelijkertijd helpt Infi het Softbrick team met het moderniseren van hun ontwikkelprocessen.

We zijn nu ruim drie maanden met elkaar aan het samenwerken en al vanaf dag 1 zie en merk je al verandering. Enerzijds is er een nieuwe energie in het team ontstaan die heel positief ervaren wordt en tevens vernieuwing in de processen brengt. Anderzijds zie je al de eerste succesvolle resultaten die veel vertrouwen geven in het toekomstige traject!

Peter Masselink – Directeur Softbrick

Aan dit project werken mee

Nieuws over Softbrick

Andere klanten

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?