Infi bouwt mobiele apps

Met een mobiele app kun je je gebruikers doelgericht in actie laten komen waarbij je de features van smartphones of tablets inzet. Denk aan een bestelling plaatsen, een route plannen of een foto delen.

Waar ben jij naar op zoek?Ik heb een idee dat volledig gericht is op mobiel gebruik en wil een mobiele app.

Goed plan! Wij nerds hebben de kennis voor mobiel web (o.a. HTML5) en voor de bouw van native apps (iOS - iPhone/iPad - en Android) allemaal in huis. We zijn bij de technische ontwikkeling niet gebonden aan programmeertaal, besturingssysteem of methodiek. Dit maakt dat we jou de beste oplossing kunnen bieden.

Laten we beginnen.

Neem contact op met Dirk om je plan door te spreken en te kijken wat voor mobiele app onze nerds voor je kunnen ontwikkelen.

Ik wil een mobiele app als aanvulling op een webapplicatie.

Dat kan zeker! Om een goede app te bouwen, bepalen we welke content en belangrijke functies van de webapplicatie terug moeten komen in je app. Hiervoor gebruiken we de insights van de webapp. Zo kunnen we de mobiele toepassing zo eenvoudig en laagdrempelig mogelijk maken. Dit betekent niet dat we een 1-op-1 vertaling maken van je webapp. We kijken juist naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van mobiel en hoe we die op jouw specifieke situatie kunnen toepassen.

Bekijk hier de mobiele app van Couverts, voor deze klanten bouwden we ook de webapplicatie.

Let’s go!

Deel je plan met Dirk zodat we kunnen bepalen wat voor jou het beste is.

Ik wil gewoon de beste oplossing

Dat willen wij bij Infi ook! Maar wat ‘de beste’ webapp of mobiele app is, dat verschilt per vraag. Elke situatie is anders. Om ervoor te zorgen dat wij voor jouw idee de beste oplossing bouwen, praten we graag eerst verder met je over:

  • het product, verhaal of de dienst waarmee je de markt wilt veroveren;
  • hoe de markt die je wilt bereiken zich gedraagt;
  • wat op de langere termijn het beste werkt;
  • hoe groot het budget voor de ontwikkeling is.

Iedere applicatie maken de ontwikkelaars van Infi op maat. Apps gebouwd door ambitieuze nerds die weten hoe koppelingen met externe systemen werken, die niet schrikken van uitdagende logica, migratie van databases of betaalomgevingen.

En nu?

We drinken graag een kop koffie met je om over de beste oplossing te praten. Stuur Dirk een bericht voor een afspraak!

Infi maakt mobiele apps waar

We zijn nerds met een grote liefde voor softwareontwikkeling en dat zie je terug in de webapps en mobiele apps die we eerder bouwden. Meer weten? Bekijk snel ons portfolio.

Wil je een mobiele app laten bouwen?

› Kom langs voor een kop koffie!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?