Infi & Briq Bookings

Briq Bookings bouwt aan een digitale doorbraak in de vrijetijdssector. Ze bieden een slim en compleet boekingssysteem. Niet alleen voor één attractie, maar over verschillende aanbieders heen. Infi helpt Briq met de ontwikkeling van hun software om nog meer aanbieders aan te kunnen sluiten, nationaal én internationaal!

Naast een compleet boekingssysteem voor de aanbieders van activiteiten, bouwt Briq Bookings aan vrijheid voor de bezoeker. Zo kan de bezoeker in één keer een boeking doen voor een rondje karten, gevolgd door lekker wat eten in een restaurant, gevolgd door een film kijken in de bioscoop. Briq Bookings zorgt er vervolgens voor dat alles automatisch doorgegeven wordt aan de juiste aanbieders.

Het is fijn samenwerken met Infi. De developers hebben veel ervaring en ze dragen daarmee niet alleen bij aan de ontwikkeling van onze applicaties maar ook aan het kennisniveau van de teams. We merken op verschillende manieren dat de mensen van Infi oprecht betrokken zijn bij ons succes en dat merk je in de samenwerking. Ik kan Infi dan ook volmondig aanraden.

Floris Vlasveld– Head of Engineering Briq Bookings

Infi & Briq Bookings

Omdat Briq Bookings hard wil groeien en doorontwikkelen aan hun platform, is een van onze teams mee gaan ontwikkelen met de developers die daar al aan de slag waren. Zo wordt er op alle onderdelen van het systeem samengewerkt, en bieden wij extra slagkracht aan Briq Bookings. Daarnaast wordt er veel kennis uitgewisseld tussen de verschillende teams, waar iedereen weer van leert.

Wat ik erg kan waarderen bij Briq Bookings is dat ze heel transparant zijn en van iedereen feedback waarderen. Hierdoor wordt er niet alleen gewerkt aan features, maar worden ook processen verbeterd en is er tijd om technisch goede verbeteringen door te voeren. En die zijn met een complex product zoals Briq heeft soms hard nodig!

Sander Vink– Team Lead Infi

Recent werk van Infi voor Briq Bookings

Als eerste hebben we Briq Bookings geholpen met het internationaliseren van hun platform. Dit betekent niet alleen dat het meertalig gemaakt moest worden, maar ook dat er ondersteuning voor meerdere valuta én tijdzones toegevoegd moest worden. Veel hiervan was wel al toegevoegd aan het beheersysteem, maar nog niet aan de systemen waar de aanbieders en bezoekers gebruik van maken.

Een van de andere grote dingen die we opgepakt hebben met Briq Bookings is het geautomatiseerd testen van het platform. Hierdoor worden eventuele problemen vaak al gevonden voordat het online beschikbaar komt, en het scheelt bij het testen een deel van de handelingen die altijd hetzelfde zijn. Dit zorgt voor minder problemen tijdens een nieuwe release, en het geeft de tester meer tijd om de moeilijkere processen goed aan de tand te voelen.

Daarnaast wordt er met alle teams hard gewerkt aan de integratie met partners. Deze partners bieden backoffice systemen aan de lokale aanbieders waarmee Briq Bookings vervolgens online kan koppelen, zodat er over meerdere aanbieders in één keer boekingen gemaakt kunnen worden. Want hoe meer aanbieders aangesloten zijn, des te meer keuze er is voor de bezoekers!

Aan dit project werken mee

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?